prosim vas ma to niaky symbolicky vyznam?dedko to ma a nechce mi to povedat. a uz som to videla na viacerých starsich chlapoch. na chrbáte ruky medzi palcom a ukazovakom, taky maly.
Tetovanie - blesk na ruke
Dva blesky bolo SS nie "hai hitlerl" ak ma pameť neklame.Za druhej svetovej esesáci...D,pripadne elektrikári haha
dva blesky znamenaju "hail hitler" neviem co znsmena len jeden blesk.. ale asi nieco podobne. nebol tvoj dedo vo vazeni? tam vznikaju taketo jednoduche terovania
Bez urážky.Dedo možno bol za mladi kurevník kto vie.Preto ti nechcel povedať význam toho tetovania.Videl som to aj ja nejeden krát starším chlapom resp. dedom a to boli väčšinou týpci, ktorý vzhľadom na svoj vek by ešte radi"pošpásovali"a pod.Mna to tiež zaujímalo a nepoznám nikoho kto by toto mal vytetované.Hlavne mladšia generácia.Videl som to aj v TV ked dávali kedysi seriál alebo ako to nazvať, najväčšie kriminálne prípady slovenska a tam v jednej časti, volala sa ta epizoda"odsúdený na smrť"neviem teraz už presný názov ale tam ten čo hral toho vraha to mal tiež na prostredníku.
P.S. Ten chlap bol vtedy odsúdený na trest smrti za znásilnenie a dvojnásobnú vraždu... :)
:-))
O..O
veves dať si vyteteto... kerku "ALF"
nie nieco ako ..... antikomunizmus ?
antimarxizmus ?