ahojte, skusali ste urcite aj vy posielat milion CVciek cez net na prac. pozicie ...takze to asi poznate a aj tu zufalost. Mnohe stranky chcu po vstekych tych milion procedurach, specifikacie prace atd. zaplatit za "balicek" ze napr, dorucia moje CV na zaklade mojich preferencii na joby potencialnym zamestnavatelom, ktori s ahodia na moj profil. Zaplatili by ste takym strankam alebo im nedoverujete? Momentalne som na stazi a nechcem minat peniaze tam kde je to podozrive. Napriklad som nasla stranku www.teleportmyjobs.com ktora chce poplatok min. 30 euro. Chcem pracovat v zahranici tak preto hladam joby hlavne cez taketo stranky.
(Niektore stranky mi posielaju pozicie potom zadarmo, ale su to vecinou take internshipy, nie normalna praca, za ktore by som nakoniec este musela platit ja ale to si nemozem dovolit).
Neviete mi poradit dalsie stranky (hlavne neplatene) na hladanie jobov s ktorymi mate dobre skusenosti?
Dakujem pekne. Mam VS humanitneho zamerania, studovala som anglicky jazyk a literaturu v kombinacii s vytvarnym umenim a mam 23 rokov.
Vdaka za vase rady :)