Ahoj, mám priateľku keď sa milujeme a začnem jej robiť orál ústami (baví ma to teší ma to :) skrátka neviem ale robí to dobre aj mne) tak ma za také 2-3min pritiahne k sebe že radšej rukou :/.
Ľudia poradte v čom môže byť problém ?, a poprípade poradte aj dáke postupy, finty ako sa v tom zlepšiť aby sa jej to ešte viac páčilo.
Priateľke sa nepáči keď jej robím orál.
Alebo je ona uz na klitorise tak citliva, ze je to pre nu uz neprijemne. Tak jej ho nestimuluj priamo, ale okolo a zmen frekvenciu na opacnu.
ja si po chvily priatela tiez pritiahnem k sebe: jednak preto, lebo rukou je to lepsie,a jednak preto, lebo som rada, ked je blizko pri mne a moze ma bozkavat a hrat sa s prsickami
takze si z toho nic nerob, ty mas tiez urcite favorita, ked ona teba robi :)
No asik takto ona asik bude len na vaginalny orgazmus nie na klitorialny tak preto tou rukou lebo to chce hlbsie ale taky mali kompromis sa da urobit Ty jej liz klitoris ale nezabudaj tam strkat aj prsty a hodne hlboko
Nestresuj :) Možno to je len v tom, že to má radšej rukou...u mňa to tiež nejak tak funguje aj keď mám rada aj ked ma priatel líže, ale ruka je ruka :) Alebo sa jej treba narovinu spýtať...či to robíš zle..poprípade či jej to viac vyhovuje rukou ako jazykom ;) veľa šťastia :))
zozen si knizku Anuko uspokojit zenu