ahojte, prave som v druhom sexualne aktivnom vztahu.. prveho chalana som zvykla robit ustami a obom sa nam to paci, no novy priatel ma az prilis citlivy zalud, tak na to moc nie je, no trosku mi to chyba..
mate s tym nejake skusenosti? chcem k tomu najst nejaku cestu :/
ked to nejde oralne
fajka nie je nevera? ved aj bozkavanie je dost velka nevera... no comment
kazdopadne: ked sa priatel spravi, je dolu este citlivejsi, takze to nepripada do uvahy...
a fajcenie cez kondom ma akosi nelaka :/
ja mu to robievam rukou a to sa mu paci, ale som si ista, ze oral by sa mu viac pacil... lenze to chce par pokusov nez sa pride na vyhovujucu metodu..
a vdaka tej citlivosti to nejde ani medzi prsicka bez toho, aby tam bol lubrikant :/ to je velka skoda
S priatelom len sexuj a najdi si neakeho diskretneho chlapca a tomu iba fajku ved fajka neni nevera
ja mam tiez tento pripad, mam priatela ktory ma takisto citlivy zalud, ale u nas to nieje problem, naucila som sa mu to robit tak, ze sa zaluda nedotykam vobec nijako
Čo tak skúsiť použiť kondom ;) to by toho cítil menej možno, alebo skús to jemnejšie ale tak v druhom zmysle slova, alebo ešte ho skús urobiť a za pár min ho začni ešte robiť ústami. :) Porozprávaj sa s ním o tom ;) a možno k niečomu dospejete.
Ja ti úprimne povedané závidím :( mal som priateľku tá sa v tom priam vyžívala ale tú čo som s ňou teraz skrátka 1min a už mi to nechce robiť ústami chýba mi to :( neviem v čom je problém hygiena atď všetko v najlepšom. Aj ona vraví že sa jej môj penis páči. Tak neviem.
prepacte, samozrejme tam malo byt napisane "obom sa nam to paciLO" ...nie ze si budete mysliet, ze mam dvoch :P