Čaute. Dala som sa na "diétu" od pani Antonie Mačingovej. Chcela by som očistiť svoje telo od bordelu a celkovo zmeniť svoj životný stravovací štýl. Problém mám v tom, že teraz už nemám kde zohnať cuketu a tak isto u nas neviem zohnať fazulové struky. Máte niekto skúsenosť s týmto programom? Čím ste nahrádzali chýbajúce potraviny alebo čo by ste zvolili namiesto cukety a strukov? Ďakujem.
Schudnite raz, ale navždy - pls help
mate na to niekde recept na webe? skuste si vybrat nieco na abc-dieta.sk
Ahoj, rada by som ti pomohla a presne viem ako. Pomôžem ti zmeniť životný štýl, poradím ti ako sa stravovať a byť fit :) všetko na základe detoxikácie tela a správnej výživy. Keď dáš telíčku to, čo potrebuje tak bue fungovať a vyzerať ako ma. Mám odskúšané :) Keď máš záujem kludne sa ozvi : 0914 239 310
ahoj, ja som tu detoxikaciu absolvovala tiez...da sa to zvladnut, ale zabera to vela casu, ved vies.varit obed, veceru, nachystat ranajky.schudla som 6kil a bolo to pekne vidno a aj som sa ovela lepsie citila.co sa tyka potravin, tak som si stale nakupila na cely tyzden a nemala som problem nieco zoznat.chcela som si to zopakovat skor ako po troch mesiacoch, ale nebolo mi dobre, bolelo ma cele brucho.mozno to ma naozaj opodstatnenie, ze preco sa to ma opakovat az za tri mesiace.je to cele fajn, ale urcite by som sa nechcela takto stravovat stale.skus to, drzim palce.
No, možno teraz ešte zoženiem, ale čo potom? Mne každý hovorí, že to je sezónna zelenina atď. No a unás to nemajú, lebo zapadákov. Ale moja otázka znela trochu inak...
vcera som kupovala v bille
cuketu maju v kazdom supermarkete