Chcela by som opýtať či nemáte niekto nejakú skúsenosť. Gynekologička mi predpísala novú HAK Daylette. Začala som ju brať 1 ale 10 som ju vysadila lebo mi bolo zle a mala som aj krvavý výtok asi 2 dni. Včera som znovu mala krvavý výtok a večer to už bolo klasické krvácanie. Ale krv má zvláštne tmavú farbu a pri močení mám veľké bolesti. Je možné že to krvácanie mám z vysadenej HAK alebo to nie je ono. Som proste mimo domu tak newem či zbytočne stresujem alebo by som mala isť dom. Predtým som z MZ nemala nikdy prblém a brala som Yadin. Za radu ďakuejem. ela
mimomeštručné krvácanie
najhorsie je ze k lekarke sa nedostanem skor ako piatok .....
urcite by som co najskor isla k lekarovi, bolesti v posve by si mat nemala
ja som ladvinarka to nieje zapal mocovych ciest ......to su bolesti v posve .....ale ked pri moceni vyvijam tlak ...vetdy to boli
neviem, tazko povedat...asi by si sa mala poradit so svojim gynekologom...ked nemozes k nemu prist, tak mu normalne zavolaj
ale inak daylette ma tie iste hormony ako yadine, iba trosku menej estrogenu..ale inak to zlozenie je rovnake
lebo predtym som nicpodobne nemala a nebrala som Yadin stale .....aj kvoli operacii som musela HAK vysadit a nikdy som nic taketo nemala .....vies ale brat dalej HAK ked ti sposobuje take bolesti hlavy ze nemozes ani spat mi nepripadalo normalne ....
mala si ju brat dalej..to je normalne prve mesiace, spinenie je dost caste pri zacati uzivania antikoncepcie..