Ahojte ludkovia, chcem sa opytat ci niekto nekupoval nieco z datartu. dakujem
Datart
Ja som v datarte kupoval práčku, TV a sušičku a zatial nikdy nebol žiadny problém. Keď si objednáš cez internet tak ti to vynesú až domov. Teraz má aj zľavový kupón na dopravu zdarma tuto zlavovekody.sk takže ani nemá zmysel tam chodiť osobne. Ak môžem odporučiť tak biela elektronika sa tam naozaj oplatí.
:D sorry to bolo myslene humorom ;) :D nevadi :D
system, ked nemas co k teme, tak si daj odchod, ja nezobrem, ale som sa pytala ci niekto nema a nemohol by mi pomoct, to nieje zobranie, ty zobrac!
nemame nezobri !
prosim vas, ked mate niekto uctenky, nemohli by ste mi poskytnut za ne body?
system, ja som si naprv aj myslela, že si tu tému založil ty a kuknem bližšie a nie, nebol si to ty :DD datart ide na dračku (;
:D no to je vrchol :D ja som to tu spamoval uz skoooor ! :D
Kupoval som pracku, mali najlepsiu cenu a k tomu zadarmo dopravu. Dokonca mi to pracovnici Datartu priviezli a vyniesli az do bytu, zapojili, predviedli a zobrali moju staru pokazenu sunku. Klobuk dole. Nakupujem u nich casto a zatial vzdy spokojnost. Uz som tam riesil aj reklamaciu a vsetko prebehlo ok. Ich vyhoda je, ze maju po Slovensku predajne, takze sa netreba obavat, ze by to boli nejaki garazisti. Nakupuju tam aj moji znami a maju rovnake skusenosti, preto nakup odorucam.
potrebovala by som kod z blocku ale nesmie byt starsi ako pol roka
ano, mnohokrat. preco?