ahojte, neviem co mi je, ale stale placem.. pozrem na nieco, nieco mi to pripomenie a hned placem.. niekade idem, pripomenie mi to nieco, placem .. a takto je to uz asi tyzden :( vobec nemam chut do zivota, rano nechcem vstat z postele, ked mi niekto povie nieco skarede alebo trocha zvysi hlas, zase placem.. ako to zastavit? alebo aspon obmedzit? :(
plac
chod za gynekologom nech ti zmeni hak. alebo ju vysad uplne
niet zac
hej, na tri mesiace.. tak tam uz pomaly pojdem.. dakujem teda :)
no ja neviem aky mas recept...ci mas na tri mesiace alebo ako...
no tak pre predpis by si si mala ist pred uplynutim tej doby, aby si si stihla kupit dalsi blister a zacala brat na cas
.. mam chloe
tak to teda skusim vydrzat a plakat nejak nenapadne :) som rada ze aspon nie som jedina.. a dalsie blistre si mam ist predpisat uz teraz niekedy alebo ked doberem treti?
a inak aku antiku beries?
vies co, podla mna je to podmienene tou antikoncepciou..ja som tiez zostala strasne citlive pri antikoncepcii..napr moja kamoska sa pri zacati antikoncepcie aj hodila o zem a plakala...a nikdy predtym sa jej to nestalo..ale ju to potom preslo..tak skus este mesiac, lebo tie prve tri mesiace su take skusobne..a ked to neprejde, tak chod za gynekologom a porad sa s nim o tom...
taak mala som ich uz aj predtym ked som antikoncepciu nemala, ale to bolo len tak na den-dva.. a mozno nejak dva-tri tyzdne dozadu sa to zacalo zase, intenzivnejsie, a na dlhsie obdobia.. mam take kratke useky kedy som normalna-ked som vonku s kamoskami a nemyslim na nijake suvislosti ktore by sa mi mohli vybavovat pri vsetkych predmetoch naokolo.. dufam ze nie som taka psychopatka ako zniem :/
je to dost mozne, antikoncepcie moze sposobovat depresivne stavy a prehnanu citlivost...a je to dost caste
odkedy mas tieto stavy?ako dlho zhruba?