Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Sarkoidóza

maruška

Zdravím všetkých,čo majú sarkoidózu.Práve študujem materiály okolo Marshalovho plánu na liečbu sarkoid.Rozhodla som sa,že pôjdem do toho.Zatiaľ zháňam lekára,ktorý má o tom nejakú šajnu a chuť sa podieľať na mojej liečbe.Som zo Žiliny,tak dúfam že sa niekto z pľ.lekárov na to dá.Ešte nemám zistené,kde najlepšie pozháňam lieky,lebo tie sa dajú kúpiť zatiaľ najbližšie len v Rakúsku.V CZ táto liečba už frčí a celkom úspešne.Tak prečo nie?!Prosím prispievateľa s názvom RNG,aby mi odpísal čo si o tom myslí.Veľmi mi záleží na jeho názore.Dakujem.

maruška

A čo by si mi ty poradil-RNG? Máš pravdu,že wobenzym je veľmi drahý a keď mám to kritické obdobie-cítim že na mňa lezie choroba/začínajú ma bolieť kĺby,svaly,zhorší sa zrak a štípu oči a v noci ma dusí suchý kašel/musím začať s wobenzymom a to aspon na mesiac 30 ks denne a potom 15 ks denne.Jedna tableta stojí 4 až 5 Sk.Takže do meiaca ma to vyjde aj na 4 500 Sk.Môžem užívať niečo obdobné a lepšie a lacnejšie.Tie enzýmy mitotiž pomôžu už na druhý deň užívania a dokonca nedovolia sarkoidoze postupovať ďalej-zastavia ju.Ale zo začiatku ešte k tomu užívam aj Ibaldin 3 x denne.

RNG

Maruska, Wobenzym je stary dobry prostriedok, od vtedy sa ale objavili novsie, ovela silnejsie.m V podstate s tym istym zlozenim, ale ovela vacsimi davkamoi enzymov.
No a su aj nove, kde enzymi su vytazene z fungalnych zdrojov a bakterialnych zdrojov.(PROTEAZY. AMYLAZY , LIPAZY, ALFA GALAKTAZY, LACTAZY, FIBRAZY...)
Mnohe z nich su aj ovela lacnejsie, ako znackovy Wobenzyme.
A niektore su super efektivne na urcite problemy, ako nattokinaza a serrapeptaza na odstranovanie a prevenciu krvnych zrazenin.
Lipazy sa pouzivaju zase na rozpustanie usadenych tukov v roznych dietnych prostriedkoch. Na odmorenie tela su ale hlavne rozne proteazy a pripadne amylazy.

maruška

Tiež mám sarkoidózu,ale už neužívam lieky.Mám ju od r.2000.Keď sa začala,užívala som Medrol.Choroba síce ustupovala,ale ja som vyzerala ako opuchnutá ropucha.Každý známy si myslel,že je so mnou koniec.Po roku som postupne odbúrala Medrol,ale opuchy na zápestí,členkoch a aj nejaké na tvári ostali.Keď sa po roku choroba vrátila,nechcela som Medrol ani vidieť a začala som užívať Wobenzym 15 ks denne s Ibaldinom 3 ks denne.Choroba okamžite zmizla a odvtedy ak prechladnem okamžite si kupujem Wobenzym.Samozrejme chodím na pravidel.kontroly k lekárovi a zatiaľ je všetko OK.Nie som žiadny distribútor Wobenzymu,ale ja naň nedám dopustiť a veľmi mi pomohol a aj pomáha.

RNG

medrol(methylprednison, glucokorticosteroid, protizapalova skodliva droga)m nie je riesenie, lebo potlaca len zapaly, tj normalnu telesnu imunitnu reakciu na nahromadene neziaduce utvary v tele. Telo treba odmorit od nich!.

mimusska31

Mám 3 roky diagnostikovanú sarkoidozu, a som na medrole 26 mg. mám 32 rokov a veľmi mi puchnú nohy a bolia ma snáď všetky kĺby na tele. iba toľko k vyliečeniu sarkoidozy. ešte že máme ten medrol

anife17

AHOJTE.PRED DVOMA MESIACMI MI ZISTILI SARKOIDOZU.NECELY TYZDEN SOM BOLA VO VYSNYCH HAGOCH KDE MI POVEDALI,ZE JU MAM V ZACIATOCNOM STADIU A NEDALI MI LIEKY,ZE SA S TYM MOJE TELO VYSPORIADA SAME.ALE REUMATOLOGICKA MI DALA MEDROL4MG KOLI OPUCHU NOH.SOM Z TOHO ZMATENA,SKORO VOBEC NIC OHLADNE TEJTO CHOROBY NEVIEM.

RNG

Inac, to nema ale so sarkoidozou nic spolocne. Sarkoidoza je autoimunna choroba, kde sa tvoria v roznych organoch granulomy
Osobne si myslim, ze bu na nu malim byt efektivne velke davky cistiacich enzymov, jodu(stimuluje tvorbu enzymov) a betaglukany(stimuluju tvorbu bielych krviniek, ktore maju schopnost odstranit neziaduce materialy z tela.

RNG

Opatrne s tym cesnakom do ucha.
Ja som si pred vyse 30timi rokmi dal do nosa cesnak na pol hodiny(proti virusom) a vysledok je, ze mi vyzral sliznice natolko, ze dodnes mam hocikedy krvacanie z nosa.
Ja by som radsej odporucal kokosovy olej

ninusska2

ahoj ankaaa...no ludovy liek by mohol byt cesnak,jednu stranu strucika si orez aby ti dobre sadol do ucha,daj si to na noc,aby ti to nevypadlo poisti to vatou....alebo troska riskantnejsie je aj zrolujes si papier povyske aby ti jedna strana dobre sadla do ucha a druhu stranu zapalis,,to teplo ti tzv "vysava" ten zapal..ale radsej cesnak