Vzrušenie

Príspevok v téme: Vzrušenie
IGY77

Ahoj mam 2 malé problémy, a chcel by som vás veľmi požiadať aby ste mi pomohli mám partnerku s ktorou sme skúšali už pár krat sex a problém je v tom že sa nedokážem vzrušiť na toľko aby sa mi na dlhšie postavil, začne ma masturbovať ale skôr ma to bolí ako by ma to malo vzrušiť,a ked sa už aj postaví a začnem sňou mať pohlavný styk tak po chwili mi zase prestane stáť, velmi ma to štve poraďte prosím ako by ma alebo čo by ma malo správne vzrušiť, a ešte sa chcem opytať keď ma masturbovala tak som citil že už čo skoro budem vtedy som vedel že mi neprestane stáť ale už som skoro bol tak som h o z nej radšej vytiahol a bojim sa že mi z penisu vytlačilo troška semena ale nespravil som sa tak že či sa mám bať pred tym že môže otehotnieť. Prosim poraďte mi už som z toho zúfalý.

janekMY33

to bude nervozitou ty si ju nemusis uvedomovat ale mas ju v sebe vies ako na to?Najlepsie ked sa rano zobudis pekne vispinkany a hlavne uvolneny a ona prevezne iniciativu nie ty?A budes lezat na chrbate a ona rajdovat a uvidis ako bude tvrdy ako sviecka

PAT 77

vek nie je vôbec podstatný, ide o problem, ja som bral viagru prvý krát ako 22 rocny, staci ti len jedno balenie, to spapas postupne, 1 tableta na jeden sex a potom ju uz potrebovat nebudes, uz to pojde aj samo bez nej, ona ta len upraví do normálu, hlavne psychiku, tak nad 30 Eur to pojde urcite, neni to lacný špás, ale za kvalitný sex to stojí

IGY77

neviem či je to až take dobre riešenie s tou vyjagrou mám len 18, a že by som mal brať už tabletky, čo to obnáša z hruba približnu cenu.

PAT 77

velmi lahky a jednoduchy problem,daj si predpísat viagru od lekára, iba od lekára !!!! nie cez net, tam je len falza, a budes mat erekciu ako zo sna, 120 % erkecia pocas celeho sexu, aj po nom :) :), hovorim z vlastnej skusenosti, .. reklamne lieky na erekciu co chodia v telke su podvod a nezmysel

IGY77

rozmyšlal som že či neni chyba aj vo mne či by sa mi nemal postaviť už len ked sa k tomu schylujeme ale to by som msuel byt riadne nadržaný, už som aj uvaťoval nad nejakymi tabletkami alebo niečim podobným alebo nad španielskymi muškami myslite že to by pomohlo a ako skoro by to zabralo ? po požiti

Bubu****

1. nesexujte bez ochrany, ano môže sa stať, že z toho otehotnie i keď je to málo pravdepodobné
2. je jasné, že ti klesne, keď ťa to bolí, je to prirodzená reakcia, radšej vysvetli svojej drahej priamo a bez hanby ako to má robiť. Predpokladám, že keď si to robíš sám problémy s klesnutím nemáš