ahoj mam 18 a sex som este nemala aj ked som sa o to par krat s priatelom pokusala...mam pocit ze sa mi tam nezmesti a to jeho penis nie je vobec velky...ked tam mam prsty fakt mam pocit ze viac ako dva sa tam nezmestia a nie je to o tom ze by som nebola dost vzrusena...aj on povedal ze tam proste nie je miesto, je to prilis uzke vo vnutri.. Je to vobec mozne???
////Nezmesti sa////
pouzi nejaky detsky olej,alebo lubrikacni gel a uvidis ako smikne dnu.
aj my sme mali ten isty problem. myslela som si, ze som tam dolu primala. a on si zas myslel, ze asi nie je dost tvrdy. s troskou bolesti sa to na 3.krat podarilo. neboj nic :-)
Neboj sa, ked sa zmestí dieta, zmestia sa aj prsty a penisom. Mne sa tam tiež vošli iba dva prsty a teraz je to v pohode. Neboj sa, bude to dobré.
prstom som chcela povedat*:)))
no dik ale my sme to skusali dnes uz 4ty krat a stale to nejde. proste ked je vo vnutri prsom tak citi ze je to tam hrozne uzke a to sa mojim psychickym uvolnenim asi nerozsiri...hmm
Milá Misa333, je to možné. Ja som mala ten istý problém. Podarilo sa to až na štvrýkrát.Musíš sa uvolnit a pojde to, uvidíš. Vela štastia.