Ked to nejde...

Príspevok v téme: Ked to nejde...
katka8829

Ja mam opacny problem nez vsetky slecny, co tu chodia, nebojim sa tehotenstva, moj partner je uzasny, nema problem s vydrzou. Problem je vo mne, z nejakeho dovodu sa nedokazem uvolnit a sex je pre nas jednoducho a proste bolestivy. Ja len ze nerozumiem tomu, pretoze s predchadzajucim partnerom som nemala problem. A teraz, som s clovekom, ktoreho lubim a vsetko ostatne je fajn az na to, ze milovanie je aspon pre mna utrpenim. On ma sice utesuje, ze sa mu to paci...ale neverim tomu az tak velmi. :( A mam pocit, ze ma to nejak od neho odcudzuje.

Bubu****

ano sex je často príčinou rozchodu. A verím ti, že máš z toho strach. Ale si v situácií ktorá sa dá riešiť. Nezúfaj, skúšajte všeličo, sviečky atmosféru, predohru trvajúcu aj pol hodinu a viac, veľa orálneho sexu. U mňa je to tak, že nazáleži na tom ako som dlho s tým človekom ale ako dlho s ním spávam - od toho sa odvíja moja hanblivosť. Pokiaľ ste spolu boli len pár krát, nezúfaj, to sa všetko časom ustáli a vyrieši. Nepredbiehaj udalosti, sex nie je vždy ako z romantického filmu. Potrebujete sa oťukať, dopodrobna vedieť ako a čo funguje vo vašom spoločnom milovaní a jedného dňa príde tá zlomová hranica. Veľa sa rozprávajte, veľa sa milujte a výsledok sa dostaví.

katka8829

Sme spolu dlhsie, ale milovali sme sa zatial len par krat... lubrikantom sme si pomahali...ale aj tak to nebolo ono... ja neviem...bojim sa ze ho stratim... :(

Bubu****

neviem ako dlho ste spolu ale na to uvoľnenie, s mojim terajším partnerom som sa v posteli úplne uvoľnila až po troch mesiacoch sexovania. Niekomu to môže trvať kratšie niekomu dlhšie. Čo sa týka bolesti pri sexe može to byť nedostatočnou vlhkosťou. Môže to byť pri každom partnerovi iné a to že si mala v pohode sex s ex ešte nič neznamená. Skúste použiť veľa veľa slín alebo lubrigant. Možno to pomôže.