Mariska - Depresia

kacenkaaa

ja som prvykrat hulila po bolestivom rozchode, kedy som sa nevedela dat dokopy, nejedla som, bola som apaticka, depresivna, stale doma, a vdaka trave som sa konecne po dlhej dobe smiala a poriadne sa najedla :). vtedy mi velmi dobre padla, ale co sa tyka dlhodobejsieho pouzivania, k tomu si netrufnem vyjadrovat sa...

Larita

Nechapem co tu riesite, naco tabletky? Ved marihuana je antidepresivum same o sebe, sposobuje dobru naladu, ste veseli, vsetko je v pohode...co moze byt lepsie? Ved je to jasne a neverte bludom ze to niekomu "moze skodit", je to len protikampan proti legalizacii, ktora v kazdej vysepelj krajine uz prebieha...

Elis85

Musí to byť Marihuana? Proti depkám ale aj zlej nálade odporúčam guaranu z Bra zílie - www.guaranaplus.sk ...dodá energiu, potlačí únavu či depku a budete sa cítiť lepšie.

Iba Katka

a ešte môže aj spustiť vrodenú schizofréniu, čo myslíš, že by sa stalo, keby niekomu predpísali na depresie tabletku z marihuany a skončil by so schizou?

0vecka

cojaviem ono vseobecne medzi hulicmi je nazor ze na depresiu sa nema hulit... takze pouzivat to ako antidepresivum je podla mna hlupost...

natusa42

na každého pôsobí inak,ako každá droga i alkohol ...na niekoho povzbudivo,na druhého utlmujúco a pod....nemôžeš takto vravieť ..AD nie sú na to ,môžeš len vydržať ,ak chceš ,ak teda hovoríš z osobnej skúsenosti ..a vy všetci ,ruky preč od svinstva -nazývanom drogy ! lebo si dodrbete život