prečo mam ten pocit ze vsetci chlapi s kt. som sa riesila na mna zanevreli ? najlepsi bol asi prvy toto ukoncenie bolo najlepsie, ale druhy po par mesacnom chodeni ani nepovedla zbhohom prestal sa ozyvat jednoducho a vymazal si ma z fb,zo vsetkeho vraj potrebuje viac casu pre seba karieru,.,. potom som chodila iba vonku! s jednym a po mesiaci -vcera ani sme spolu nechodili ale vycita mi ako som mu zlomila srdce ze som mu povedala ze mozme byt iba kamarati viní ma za to ze nemoze rozdavat lasku a ze ma postihne karma ?! dost chabee... ved sme boli vonku asi iba 5krat a vraj nikoho nelubil tak ako mna
a to mal viacere vztahy .zrejme nezrely jedinec a krcial po mne ...prečo s kazdym prerusim styk hoci som kazdemu povedala ze chcem byt kamaratka ? prečo to je tak nechcemn ikomu ublizit ale...
kde robim chybu?
pochopis to mozno az vtedy, ked teba odmietne niekto do koho sa zalubis.
ale tak aspon to nejak taktne a na urovni uzavriet ... jeden ani nepovie nic a odide a druhy a sa vykrici na teba a dava ti za chybu vsetko co sa mu stalo ze nemoze dat laksu nikomu atd..... ale ved nie je prvy ani posledny ktoreho zena odmietla a uz je tomu viac ako mesiac .podla mna je chory
lebo ked ta lubi tak nemoze byt s tebou kamarat - bud laska, alebo nenavist, ine sa neda