prec z domu :(

Príspevok v téme: prec z domu :(
sima888

ahojte...momentalne studujem na opacnom konci svk v ba...a strasne mi chyba domov, priatelia a moj milovany havino...vacsinou ked volam s niekym z domu tak sa potom rozplacem..nemyslela som, ze to budem az tak znasat..domov chodim tak raz za mesiac..keby to bolo lacnejsie a nebolo tak daleko, chodila by som aj castejsie..citim sa tu sama...spoluziaci su fajn, aj spolubyvajuce ale kazdy ma uz svojich ludi...a ja vsetko co mam rada je daleko..viem, ze ludia co su v zahranici to musia este intenzivnejsie prezivat...ako ste sa vysporiadali, ze ste prec z domu?

odpovedam

Sima, v tvojom prispevku som sa nasla :-)
Ja uz som sice mimo studia, uz na univerzite pracujem, no momentalne prezivam rovnake pocity. Takmer polroka mam priatela, s ktorym si uzasne rozumieme, prezili sme snad najkrajsie leto nasho zivota, no s koncom leta prisiel aj moj nastup do prace. Sme od seba stovky kilometrov, on na vychode, ja na zapade.

A tie pocity samoty ma prepadavaju kazdy den. jeho takisto. Pritom 5 rokov, co som studovala na VS, som domov takmer nechodievala, lebo som to sama zvladala, stacila som si s tym co mam. Rodicov som raz za semester pozret prisla, no co sa tyka vztahu, strasne ma ta dialka nici. radu ti asi nedam, pretoze sama mam so sebou co robit, aby som kazdu noc nepreplakala, no taketo pocity maju mnohi ludia. Ked si najdes priatelov, bude to omnoho lepsie ;-).

Joo

ano je to neskutocne tazke zit mimo svojich ........ hlavne ,ked potrebujes vypocut ........ alebo ,ked nedokazes nevyziadane "rady"prehltnut

sima888

vdaka za prispevky:)asi neostava nic ine len si zvyknut..snad casom sa to trosku zlepsi a to mas pravdu, ze su mi ovela vzacnejsi..niekedy je to v pohode..ale niekedy dolahne taky pocit samoty a smutku za tym vsetkym co je doma...

nunu11

ahoj sima ja mám za mesiac 20 rokov a hned po maturite som išla žiť s priatelom do Ruska som tu od jula a je november,mám tu síce jeho ale tiež som 3000 km od rodiny a priatelov,s rodinou sa vidím cez skype a s priatelmi som v kontakte cez fb....všetko je to o zvyku aj ja by som si občas pokecala s kamoškou,ale nedá sa.....za dva týždne idem domov ,ale potom sa sem vrátim opäť a isto budem odchádzať so slzamy.Mala by si vela času tráviť s tvojími rovesníkmi,vybrala si si školu na opačnom konci Slovenska,ale možno sa zamiluješ a budeš tam velmi šťastná :)

zhrozenaaa

som prec z domu na 6 tyzdnou v zahranici kazdy druhy mesiac .. mam doma priatela , rodinu. poviem ti je to hrozne.. neda sa to vydrzat a niekedy si myslim ze som zrela do cvokarne.. ty si aspon s ludmi co su pri tebe , spoznavas nových ludi to nie je az tak zle.. zvyknes si neboj..
ja som tu sama ze to sa neda vydrzat nemam sa skym porozpravat,ked je mi hrozne nema ma kto objat :( akurat ze tu mam svoj internet :/ ale ten mi vela tiez nepomaha :( jedno co musime je to vydrzat :(