Udrel ma, opustila som ho..ale co bude dalej so mnou

Príspevok v téme: Udrel ma, opustila som ho..ale co bude dalej so mnou
Ajisinka

Ahojte..Pred casom som tu zalozila temu: www.zdravie.sk
Veci sa pohli ale trochu inym smerom- bola som u lekara na ultrazvuku a jednoducho ked som videla male tlkuce srdiecko rozhodla som sa ze na interupciu nepojdem. Povedala som to v praci sef to prijal celkom dobre, ze budem pracovat kym budem moct a ked sa narodi male a budeme mat nedostatok penazi tak nebudem na materskej ale budem mu mailovo pomahat z domu a brat ze zato normalne mzdu. S radostou som prisla domov rozpravala to partnerovi a vysluzila som si zato krik ci som normalna ze chcem pracovat aj dalej, dostala som jednu dve facky- neviem co by bolo dalej ale vtedy prisiel svokor a videl ze sa na mna priatel "rozmachol" tak ho zastavil. Na to som povedala len ze si balim veci odchadzam k svojim rodicom a v zivote ho nechcem vidiet.
Lenze aj napriek tomu mi chyba a bojim sa ci dieta zvladnem sama. Moji rodicia to prijali celkom v poriadku, Mamka je na invalidnom dochodku doma cize by mi pomohla ale i tak mam strach ci budem dobrou matkou..

maruska123

si fakt naivna..ked to urobil raz, este aj tehotnej zene, tak to urobi aj druhy aj treti aj neviem kolky...tak to proste je

ale ved sama na to raz prides, ked ti da dalsiu facku

jajka001_

tvojim rodicom narobis ovela vacsie starosti ked ostanes s tyranom. dieta nie je len starost, je to najma radost. mama ti rada pomoze.

jajka001_

ach jaj naivka. spravil to raz, spravi to zas. tak to je.
si mlada baba a co? ver tomu ze to zvladnes, staci ak budes chciet. si sikovna, dieta nie je veda, chce to lasku, snahu,pochopenie a obetavost. chce to celeho cloveka. ten tvoj priatel, nehnevaj sa, viem ze ho slepo lubis, ale je to idiot. toto by nespravil ziadny muz ktory ta lubi. ale ty veris ze to uz nespravi a ako miliony inych zien neveris si a nechas radsej tyrat seba aj svoje dieta :(

Ajisinka

Urobil to prvykrat, nemylsim si ze potom co ho videla jeho otec by to bol schopny urobit opat.
A som mlada zaba da sa povedat o detoch nemam ani ponatia. A tiez nechcem mojim rodicom robit starosti.
A moj sef je take zlaticko- on sa stale snazit by co nasjlepsi ku vsetkym..Ale prekvapil ma..

jajka001_

budes dobrou matkou a zvladnes to. ver mi. hlavne sa k nemu nevracaj. nedaj sa zlomit, on ti bude pisat, ospravedlnovat sa - never mu. to co spravil je dokaz jeho povahy - udrel zenu, udrel tehotnu zenu, udrel zenu ktoru ma chranit a milovat a udrel ju preto ze nespravila to co on chcel. on nechce aby si pracovala aby ta mohol ovladat a tyrat. nevracaj sa k nemu. male zvladnes ovela lepsie bez neho - jeho nepotrebujes, len by ti pridaval starosti a trapenie.