Ahojte..Pred casom som tu zalozila temu: www.zdravie.sk
Veci sa pohli ale trochu inym smerom- bola som u lekara na ultrazvuku a jednoducho ked som videla male tlkuce srdiecko rozhodla som sa ze na interupciu nepojdem. Povedala som to v praci sef to prijal celkom dobre, ze budem pracovat kym budem moct a ked sa narodi male a budeme mat nedostatok penazi tak nebudem na materskej ale budem mu mailovo pomahat z domu a brat ze zato normalne mzdu. S radostou som prisla domov rozpravala to partnerovi a vysluzila som si zato krik ci som normalna ze chcem pracovat aj dalej, dostala som jednu dve facky- neviem co by bolo dalej ale vtedy prisiel svokor a videl ze sa na mna priatel "rozmachol" tak ho zastavil. Na to som povedala len ze si balim veci odchadzam k svojim rodicom a v zivote ho nechcem vidiet.
Lenze aj napriek tomu mi chyba a bojim sa ci dieta zvladnem sama. Moji rodicia to prijali celkom v poriadku, Mamka je na invalidnom dochodku doma cize by mi pomohla ale i tak mam strach ci budem dobrou matkou..
Udrel ma, opustila som ho..ale co bude dalej so mnou
budes najlepsia mama na svete, ved si od neho bez vahania odisla!!
neviem ako sa branit jeho narastajucej agresivite, ale spravy nemaz, odloz si ich keby si ich ppotrebovala na policii alebo kvoli uprave styku s dietatom. upravit styk vam moze sud tak, ze otec ma pravo stretavat sa s dietatom len v tvojej pritomnosti alebo aj vobec, ale budes musiet seriozne preukazat, preco (napr. ze mas podozrenie ze trpi dusevnou poruchou, sprava sa iracionalne..). nie je to ako v sudnej sieni :-/. nechcem ta strasit, ale v tomto by ti pomohlo aj trestne oznamenie - nezabudni na to ked sa nieco stane. ak by ti ublizil, treba ist k lekarovi a dat si vyhotovit potvrdenie. viem ze to tak aktualne nie je, verim, ze sa n ic take ani nestane, ale ak.. aspon budes pripravena co robit a vyuzit to vo svoj prospech (a prospech dietata).
Dakujem za podporu viem ze to bude tazke ale zacinam mat z neho strach. Lebo kolko on ma otravuje tak :/
A jeho spravanie o to viac dokazuje ze je psychicky labilny, nechce akceptovat Tvoj nazor, miesto zodpovedneho pristupu a dialogu Ta snazi oblbnut a ukecat a predpokladam, ze ked to nevyjde zacne byt neprijemny. Bude tazke sa ho zbavit, ale presne na tom vidis, ze je to nevyhnutne.
nevracaj sa ani za nic.je to magor,ved nosis pod srdcom jeho dieta a on ta udrie?ze sa nehanbi,tu facku by som mu vratila.mamka ti pomoze,a budes dobra mama,neboj,pochybnosti ma zo zaciatku kazdy.prajem vela sil;-)
nechcem sa k nemu vratit to viem urcite. Ale uz nevladzem- dennodenne mi vola, do dveri bytu zastrkuje listocky, schranku mam plnu "lubostnych" listov, dnes mi dokonca niekto poskriabal auto- co mam pocit ze by to mohol byt on. Som z neho uplne na nervy.
vykasli sa na neho...mna by len RAZ niekto udrel len RAZ by sa ma niekto dotkol laska nelaska viem ze by to bolo tazke ale naucila by som sa zit sama aj s dietatom..isto sa k nemu nevracaj..
jeho stves ze nie si ako on .. ze si cielavedoma, komunikativna, uspesna, zarabas viac penazi ako on , mas super pracu, a jeho stve ze nesi doma, ze mozno si tym namysla ze ta strati ze ta omrzi lebo si budes mysliet ze on je nula... podla mna aj preto to tak skoncilo..
on je hrozne ziarlivy co? preto tie hadky. jasne ze by bol rad keby ta mal poistenu, doma s deckom, odkazanu na neho.
stale sme sa hadali ale potom sme si pvoedali ze hadky su korenim lasky..a preslo to bez bitky bez vsetkeho.. Az do teraz.
uff to je dost a nikdy sa tak nespraval ?? nno mozno si to mysli kvoli tomu ze tvoj sef je taky aky je ze je strasne dobry.. hm .. ale mal ti viac verit a nemysliet na somariny.. mal byt rad ze si taka sikovna .. a nie ta bit