S priateľom máme 2 roky celkom ideálny, jemu aj mne vyhovujúci vzťah. No občas narazím na problém, ktorý mi príde byť neriešiteľný. Totiž keď sa má stretnúť s nejakou kamoškou tak mi to neskutočne prekáža. No nie z dôvodu, že by som mu neverila, žiarlila alebo sa niečoho bála, proste ma ovládne hnev. Mám chuť dlhé obdobie sa s ním nestretnúť, no nedokážem sa s ním o tom otvorene rozprávať. Rada by som sa s tým nejako vyrovnala, aby sme také niečo nemuseli ani riešiť, no sama neviem ako...
Priateľ vz jeho kamošky
Myslím, že sa nedokopem k tomu, aby som šla s ním, ale aj tak vďaka za radu (:
tak to je celkom ok. problem su len tvoje pocity...nabuduce chod s nim. aj ked racionalne chapes ze sa nic nedeje, pudy ta nepustia, ziarlis, nechces sa o neho delit. opúšťa ťa, ide za inou...je to hlupy pocit a vies ze to nie je pravda ale citis sa tak a nevies co s tym, akonahle osamies, hneva ta to. ked pojdes s nim budes kludnejsia, aj ked sa mozno budes citit ako piate koleso a mozno aj nie, mozno si najdes novu kamosku.
radsej nieco zazit ako sa jedovat sama doma.
Nie je to často, mohla by som zrátať na prstoch jednej ruky koľkokrát sa stretol, väčšinou ide o kamarátky zďaleka, ktoré majú cestu okolo... Niekedy ma aj volá so sebou, no nikdy nechcem ísť s ním, ako sa poznám cítila by som sa ako piate koleso u vozu
je to normalna reakcia. preco sa stretava s inymi babami? sam, bez teba? chod s nim, ked uz.