Priateľ vz jeho kamošky

Príspevok v téme: Priateľ vz jeho kamošky
(ne)ziarliva

S priateľom máme 2 roky celkom ideálny, jemu aj mne vyhovujúci vzťah. No občas narazím na problém, ktorý mi príde byť neriešiteľný. Totiž keď sa má stretnúť s nejakou kamoškou tak mi to neskutočne prekáža. No nie z dôvodu, že by som mu neverila, žiarlila alebo sa niečoho bála, proste ma ovládne hnev. Mám chuť dlhé obdobie sa s ním nestretnúť, no nedokážem sa s ním o tom otvorene rozprávať. Rada by som sa s tým nejako vyrovnala, aby sme také niečo nemuseli ani riešiť, no sama neviem ako...

jajka001_

tak to je celkom ok. problem su len tvoje pocity...nabuduce chod s nim. aj ked racionalne chapes ze sa nic nedeje, pudy ta nepustia, ziarlis, nechces sa o neho delit. opúšťa ťa, ide za inou...je to hlupy pocit a vies ze to nie je pravda ale citis sa tak a nevies co s tym, akonahle osamies, hneva ta to. ked pojdes s nim budes kludnejsia, aj ked sa mozno budes citit ako piate koleso a mozno aj nie, mozno si najdes novu kamosku.
radsej nieco zazit ako sa jedovat sama doma.

gre_ta

Nie je to často, mohla by som zrátať na prstoch jednej ruky koľkokrát sa stretol, väčšinou ide o kamarátky zďaleka, ktoré majú cestu okolo... Niekedy ma aj volá so sebou, no nikdy nechcem ísť s ním, ako sa poznám cítila by som sa ako piate koleso u vozu