Čo by ste na sebe zmenili?

lulu22

po fyzickej stránke nič, síce dalo by sa veľa toho pomeniť(malé prsia, jazvičky po akné,široké boky...), ale ja som spokojná so sebou docela spokojná :) skôr po mojej duševnej stránke.. čo na sebe neznášam je moja precitlivenosť.. neviem v sebe udržať smútok, keď sa cítim zle alebo ma priateľ (možno čoskoro ex) niečím zraní, revem ako malé decko..a teraz ani v práci to neviem ovládať.. prepléskať ma :D

Slobodna

Dnes už viem, že by som na sebe nemenila nič, myslím nič pevne dané, ostatné pohyblivé veci, ktoré závisia od mojej vôle, sebadisciplíny atď. mením rada - napr. svoju lenivosť, pohodlnosť, pretože ak na sebe tvrdo makám, dosahujem skvelých výsledkov a obrovského úspechu, len ma štve, že sa k tomu musím vždy dokopať a takisto môj večný strach zo všetkého, ktorý však rada prekonávam. Spokojnosť so sebou je stav vlastnej duševnej, vnútornej rovnováhy, pretože šťastie je úplne niekde inde a v niečom inom.

bella12

pozri- , ak chceme mať raj na zemi, stačí len, aby každý zmenil seba samého - nedá sa prinútiť iného okrem seba, aby sa zlepšil

bibi123

to, ze som nedochvilna, neporiadkumilovna, sem-tam leniva a neviem si zadelit cas...nastastie ostatne negativa sa mi rokmi podarilo odstranit:O)