Zo zvedavosti by ma zaujimalo, po akom case ste mali prvy krat sex s partnerom. Ja som mala po roku,kedze to bol moj aj zaroven prvy sex v zivote, nelutujem, ze som si pockala a s priatelom som doteraz uz 5 rokov.
Taktiez aky mate nazor alebo ci sa vam paci viac oholeny penis alebo zarasteny a aky mate nazor nato, ked sa chlapi holia pod pazuchami, niektory dokonca hrud, nohy... uz aj take pripady som stretla..
Po akej dobe?
janek, to nie je pravda. Staci, ze zena svojmu chlapovi povie, co sa jej paci alebo sa sam bude snazit skusat vselico a potom bude spokojnost u zeny. Striedanie partnerov je hlupost. Chcel by si zenu, ktora vystriedala polovicu mesta, aby zistila, co sa jej paci? Zrela zena to vie a pozna sa. Ja som spokojna a mam druheho sexualneho partnera a dufam, ze s nim uz aj ostanem.
Co sa tyka otazky Lily111, s prvym partnerom sme mali sex cca po 5 mesiacoch chodenia, so sucasnym partnerom uz po mesiaci. Co sa tyka holenia u chlapa, je mi to jedno. Hlavne, ze ma pravidelnu hygienu. Moj sa holi len na tvari a v podpazi.
Ale pre zdravy a spokojny vstah by zena mala vyskusat viacej sexualnich partnerou aby uz potom vedela co sa jej paci a pod...
my sme mali prvý sex po 2 dnoch vztahu :) :) :)sme spolu len 4 mesiace, ale vôbec to neodsudzujem ked niektorí vyckavaju tak dlho ako vy, nic strasne natom nevidim,.... to druhe je uz otazka pre zeny :)