Ako by som začala. Mám už rok priateľa, s ktorým si rozumiem a zatiaľ nám je spolu super. Ale je tu taký problém, ktorý si možno len ja sama vytváram, neviem. Ide o to, že mám veľmi malé prsia, ale myslím tým skutočne malé, že samotná podprsenka A mi niekedy je veľká. Neriešila by som to, keby som nevedela, že môjmu partnerovi (ako takmer každému chlapovi) sa páčia prsia samozrejme väčšie). Už viackrát mi to totiž naznačil, ale samozrejme nie v zlom, naposledy včera. Na operáciu by som veľmi rada išla, ale zdravotné problémy mi to nedovoľujú. Predtým som mala 4 ročný vzťah a aj keď som spočiatku mala zo seba komplexy, nejak som to neriešila. No teraz sa cítim menejcenná, sex mám veľmi rada, ale nedokážem sa pri ňom uvoľniť, akonáhle si mám dať dole tričko cítim sa veľmi hlúpo. Neviem ako to mám riešiť. Mnohí si myslia, že nepatrím medzi tie škaredé ženy, ale ja sa cítim práve kvôli tomuto môjmu komplexu ako ten najškaredší človek na svete. Veď tak ako sa hovorí, prsia sú veľmi dôležité pre mužov, sú znakom ženskej krásy. Ako mám teda k tomu pristupovať, je nejaká žena, ktorá má rovnaký problém? Ja viem, že mnohí napíšu, niečo typu, väčšie prsia sú horšie, ale ja nemám pomaly žiadne. Ako mám teda začať mať rada samú seba?
Malé prsia - komplexy
Mne osobne sa malé prsia páčia. Je to len vec vkusu čo sa komu páči. Mám priateľku, ktorá má dosť veľké prsia a ja by som si prial ,aby mala také "do ručičky" ako sa hovorí. Samozrejme, milujem ju a keď som ju stretol vôbec som neriešil či má malé alebo veľké. Určite si krásna taká aká si a buď na seba hrdá!
MIchAella66 poviem ti, netrap sa tym. pokial ta lubi tak ta musi lubit celu aka si, ci s malymi prsiami alebo velkymi. Mozno on si to az tak neuvedomuje, ze ta v podstate uraza jeho narazkami na tvoje prsia ale ked ti tym ublizuje, musis sa s nim jedine porozpravat a vysvetlit mu, ze si uvedomujes velkost tvojich prs ale vadi ti, ked ti to este aj vyhadzuje na oci.
A poviem ti miška, ja som mala tiež prsia ledva ledva kosik 70A pomali na celej strednej skole. Zrazu vsak zacali rast a rast, ze v priebehu roku som presla z 70A na 70C-D. Teraz by som si vsak velmi rada vymenila za A-cka.
Ja som nečakala, že mi tu niekto napíše zázrak a tým sa môj problém vyrieši. To určite nie, len som potrebovala to niekomu povedať a snáď zistiť či sa nenájde osoba, ktorá ma rovnaký problém a dokáže sa nad tým povzniesť. Nerobí si z toho ťažkú hlavu, prípadne ako tento svoj komplex rieši. Jednoducho som chcela vedieť či v tom nie som sama. Ale teraz už viem, že nie.
...teda ja neviem, do akej miery ta to vobec trapi, ze sa jemu pacia väcsie. mozno to vies prekusnut. a ak nie, tak si najdi ineho ;) ved ak si chutna v tvaricke a mas peknu postavu tak co :) ved nezalezi len na prsiach :)
ok. tak potom nechod na operaciu. ale co si potom vlastne chcela pocut? inac musim sa priznat, ale mne keby daval priatel najavo, ze mu na mne nieco nesedi, asi by som ho kopla do riti. mas problem aj sama so sebou, ze s tym nie si spokojna a toto ti k tomu vobec nepomoze... myslim to, ze budes mat este aj chalana, ktory by si najradsej zelal, aby si mala väcsie cecky. inac je vela takych muzov, ktorych rajcuju aj velmi male... tak ak nechces... teda nemozes ist na operaciu... tak ho opusti, lebo ti iba udupe sebavedomie. a to dufam, ze nechces.
Pretože v našej rodine je veľmi táto choroba rozšírená a mám v tele gén, ktorý je veľká možnosť, že prepukne, len je otázne kedy.
jaaaj. no to som nevedela. a preco ze urychlenie rakoviny? ://
biba: ja viem, po plastike by mi spadol obrovský balvan zo srdca, ale jednoducho študujem na VŠ, ešte mi chýbajú 2 roky a bohužiaľ tá cena je veľmi vysoká a navyše mi lekár neodporúča takýto zákrok z dôvodu možného urýchlenia rakoviny. Tak preto som to radšej nechcela.
mala by si ist na plastiku. ocividne sa trapis s tymi malymi prsiami aj bez toho, ze by ti to naznacoval tvoj partner. on to len dorazil... a naco sa depkovat?
ak chces tu plastiku cisto len kvoli sebe aby si mozno vo vseobecnosti mala v spolocnosti vacsie sebavedomie, tak by som v tom nevidel nejaky problem (a ak si vyberes dobru kliniku).. problem je, ak to robis len kvoli niekomu druhemu, teda napriklad cisto len kvoli tvojmu chalanovi.. totiz ten jeden chalan mozno raz odide, ale ty so svojimi umelymi kozami sa uz tak lahko nerozlucis. takze vravim znova - ak to tak ty sama chces, len potom to je spravne rozhodnutie