Malé prsia - komplexy

Príspevok v téme: Malé prsia - komplexy
MIchAella66

Ako by som začala. Mám už rok priateľa, s ktorým si rozumiem a zatiaľ nám je spolu super. Ale je tu taký problém, ktorý si možno len ja sama vytváram, neviem. Ide o to, že mám veľmi malé prsia, ale myslím tým skutočne malé, že samotná podprsenka A mi niekedy je veľká. Neriešila by som to, keby som nevedela, že môjmu partnerovi (ako takmer každému chlapovi) sa páčia prsia samozrejme väčšie). Už viackrát mi to totiž naznačil, ale samozrejme nie v zlom, naposledy včera. Na operáciu by som veľmi rada išla, ale zdravotné problémy mi to nedovoľujú. Predtým som mala 4 ročný vzťah a aj keď som spočiatku mala zo seba komplexy, nejak som to neriešila. No teraz sa cítim menejcenná, sex mám veľmi rada, ale nedokážem sa pri ňom uvoľniť, akonáhle si mám dať dole tričko cítim sa veľmi hlúpo. Neviem ako to mám riešiť. Mnohí si myslia, že nepatrím medzi tie škaredé ženy, ale ja sa cítim práve kvôli tomuto môjmu komplexu ako ten najškaredší človek na svete. Veď tak ako sa hovorí, prsia sú veľmi dôležité pre mužov, sú znakom ženskej krásy. Ako mám teda k tomu pristupovať, je nejaká žena, ktorá má rovnaký problém? Ja viem, že mnohí napíšu, niečo typu, väčšie prsia sú horšie, ale ja nemám pomaly žiadne. Ako mám teda začať mať rada samú seba?

sewie

Michaella, si sa zbaznila?...prepac ale budes trpiet bolestami, neschopna sa ani najest par dni po nezmyselnej operacii pretoze tvoj frajer je tak trochu prasa?-poviem to skaredo, ale podporovat ta v nezmyselnej operacii ktoru ty ocividne az tak moc nechces nebyt jeho....bola by som zvedava ako by sa on citil keby si povedala ze chces aby mal vacsin penis a nech ide na operaciu ...maj sa aspon trochu rada a vykasli sa na to!!!!moja kamoska ma prsia takmer ani nie A-cka a jej byvaly frajer povedal ze super(lepsie to vyzera pri akejkolvek polohe:D)

vebe

Das si kvoli chlapovi urobit umele prsia, teda silikony, ale to nebudu tvoje, to budu vlastne len take umele vypchavky. Ak o tom sama nie si presvedcena, podla mna ich nikdy ako svoje neprijmes. A okrem toho, ak na udrzanie vztahu treba silikony, tak je to z mojho pohladu vztah vopred odsudeny na zanik. Ved co vsetko musia ludia v spolocnom zivote riesit, ake zavazne skutocne problemy. Ak su problem male prsia, tak zavazne problemy podla mna nebudu schopni riesit.

Branos

Miska, nie je pravda, ze kazdemu chlapovi sa pacia velke prsia.Mne sa naopak pacia male, pridu mi krajsie, milsie ako velke neforemne "kozy". A ked to tvojmu partnerovi tak velmi vadi, treba ho vymenit. Netrap sa tym, sto ludi sto chuti.

Maoam

poznam zenu, uz to nie je ziadne dievcatko, zrela zena okolo 35ky, krasna, robila dlhe roky modelku, potom porodila dve krasne slecny, ale stale vyzera uzasne, prirodzena blondinka, vynikajuca postava, inteligentna, slusna zena, zobrala si magora, ktory ju tlacil do plastiky prs, lebo mala svoje prsia trocha male, kedze to vo vztahu nefungovalo, sla na OPku, aj tak si nasiel inu, dost rychlo po OPke...

prsia jej urobili pekne, jazvicky takmer nevidno, ale.....nie je spokojna, ze ma silikony, navyse jej novy partner udajne ma rad zeny s malymi prsiami...teda takymi, ake boli jej povodne...ale esteze ju ma naozaj rad, nastastie sa s tym magorom rozviedla a je opät stastna, ale nikto nechapal, ako moze jedna tak krasna kultivovana sexy zena TAK trpiet vo vztahu, no preco, kvoli chlapovi, ktory nestal za to a ktory ju nikdy nemiloval, zeny niektore su taketo a same si nicia zivot

stale vravim, ze mnohe 'seredy' su podstatne sebavedomejsie a najmä sa maju ovela radsej a vedia byt vo vztahu velmi asertivne a väcsinou si nachadzaju super partnerov, mnoho krasnych zien priam pritahuje necitlivych magorov

jajajaaaaaaa

spamataj sa. ak ta miluje, ako sama pises, tak neries ziadne prsia. proste ta miluje! a ak ta nemiluje, tak ti ziadna plastika aj tak nepomoze.

MIchAella66

Bežne by som tiež povedala, že ma asi nemiluje keď mu to vadí, ale viem, že ma miluje. Viem to, lebo to všetko čo pre mňa robí a tak, keď ma prekvapí len tak s ružou vo dverách, keď robí so mnou veci, ktoré jeho nebavia či nezaujímajú, keď na mňa žiarli a proste mnohé iné veci, len tie prsia. Neviem možno má mnoho žien také problémy, ale aspoň im to chlapi nedávajú najavo, ako tak čítam tu v príspevkoch.

jajka001_

no presne, spravis si ich kvoli nemu a on si aj tak najde inu lebo nelubi teba ale len chce mat babu s peknymi velkymi kozami, tak ta vymeni a tebe ostanu zjazvene prsia s implantatmi

sign

no mna by to dost deprimovalo keby moj priatel bol nadseny z plastickej operacie. Ja mam tiez male, ale ten moj mi stale hovori, ze su najkrajsie na svete.

a ked ma hentake narazky podla mna skor ci neskor sa bude obzerat po takej ktora bude velke prsia, predsalen ked sa mu to raz paci...

norwayka

Milá MIchAella66, takýto problém má podľa mňa viac žien :) Mňa Boh tiež veľmi neobdaril čo sa poprsia týka. Nad plastikou som síce vôbec neuvažovala, ale skúšala som tie "zázračné" tabletky na zväčšenie poprsia - a poviem ti, je to hlúposť. Nehnevaj sa, ale tvoj priateľ je podľa mňa dosť divný, keď ti takéto vei pripomína a dá aj najavo, že s tým nei je spokojný, Úplne ti rozumiem, že by si to veľmi chcela zmeniť....ale chci to kvôli sebe! Aby si sa ty cítila lepšie, možno sebavedomejšie. Nie kvôli nemiu. Veď predsa si tvoj "nedostatok" musel všimnúť hneď, ako ste sa spoznali, tak prečo ti to teraz pripomína a nepriamo vyjadruje svoju nespokojnosť? Problém nie je v tvojich prsiach, ale v ňom. Aj 100-kilové ženy si nájdu priateľa - a ten tiež hneď predsa musí vidieť, že má nadváhu. Lenže ak ju chce, tak sa mu to asi páči, resp. mu to nevadí. Aj keď nie som zástancom plastiky, pokiaľ to urobíš kvôli SEBE, tak áno. Ale nie kvôli niekomu takému, ako je on...

zhrozenaaa

male prsia pevna buducnost ..nad tym sa zasmejem ja stale... mne tiez vadi ze mam male ..... 75/B .. ale stym nic nespravis... aspon urcite nesprav... a uz urcite nie pre chlapca......