Asi vam budem musiet v skratke vykreslit poslednych par rokov mojho zivota, aby ste sa dokazali vzit do mojho problemu...
Ked som mala 14, dala som sa dokopy s jednym chalanom. Boli sme spolu 3 roky. Pocas tychto rokov sme sa parkrat ocitli v situacii, ze chcel aj ine dievca a nebol si isty nasou buducnostou. Preto sme sa aj po tych troch rokoch rozisli- u stvrteho problemu tohto typu som toho mala proste dost. Od januara mam noveho partnera, ktory je uzasny. Dava mi vsetku nehu, ktora mi v prvom vztahu chybala. Aj ma viac pritahuje, viac si rozumieme a vsetko. Zvykla som parkrat mysliet na byvaleho, ale len tak zo zvedavosti,pretoze som si nevedela spomenut na ziadne pekne chvile s nim. V hlave som mala iba tie zle,tak som to sem-tam analyzovala. Uz vyse mesiaca ma aj on novu partnerku a odvtedy na neho myslim castejsie. Myslim, ze moj problem je v tom, ze ma ciastocne stve, ze je stastny, lebo som dufala, ze si trosku potrpi za to, co mi sposobil. Dalsi moj problem je v tom, ze by som chcela, aby ma povazoval za lepsiu nez je jeho terajsia.Ale to je blbost, samozrejme :) Posledne dni sa mi v hlave zrazu zacali objavovat aj nejake pekne spomienky na neho... a zacina ma to trosku iritovat. Nejde ani tak o tie pekne spomienky,ale o to, ze na neho myslim (aj ked v zlom).
Za ziadnu cenu by som ho nevymenila s terajsim priatelom, tak preco na neho myslim? Odpoved asi poznam. A je to asi prave tym, ze mi prekaza, ze ma novu partnerku.
No chcela by som to dostat z hlavy. Prvy krok, ktory som spravila, bol, ze som si jeho aj s frajerkou vymazala z facebooku, kde som kazdy den vidala ich statusy,komenty atd.
Chcem vas poprosit, aby ste tento problemik automaticky neodsudili len kvoli tomu,ze sa jedna o mladu kacenu. Aj my mlade mame problemy ;):D