Zdravím. Mám malý problém alebo pochybnosti. S priateľkou v poslednom čase radi praktizujeme sex tak, že si spolu posedíme vypijeme fľašu vodky (ľudovo povedané opijeme sa) a potom si to rozdáme. Obom (teda aspoň mne určite)sa nám to veľmi páči. Praktizujeme to raz za 1-2 mesiace, aj keď ja by som nemal problém s väčšou frekvenciou. Naozaj ma veľmi vzrušuje keď je opitá. A nielen ona. Aj iné ženy. Som úchylný, čudný, chorý alebo je to normálne? Ďakujem
Alkohol a sex
preco hned uchylny parada aj ja rad sexujem s opitimi a je to super lebo je maximalne uvolnena
Najviac z tvojho prispevku ma zarazilo, ze flasu vodky :o Pri tomto mnozstve by sme sa ja s partnerom dostali do nemocnice..
Z isteho dovodu sa aj mne paci sex pri 1-2 poharikoch vina. Totiz mne to staci k oblbnutiu zmyslov. Samozrejme, je to iny sex ako za triezva. Nie je lepsi, je len iny
Zaujímavejšie na tom je fakt, že okrem týchto našich zábaviek, alkohol nepijeme vôbec. Ani ma to neláka.
kazdopadne zaujimava uchylka.. vratane nezvycajnej korelacie medzi intenzitou pohlavneho styku a intenzitou zavislosti na alkohole.. len aby si sa nepresexoval az na protialkoholicke liecenie..:D