Slaba zrazanlivost krvi

RNG

Ja som reagoval len na zmienku, ze lekarka hovorila o upchati ciev, co znamena prilisna zrazanlivost krvi a nie nedostatocna zrazanlivost. Ta sa prejavuje krvacanim.
Ale v kazdom pripade to mal lekar lepsie vysvetlit.

llek

Mischel 1, tu na internete ti nikto nemoze zodpovedne odpovedat na tvoju otazku. Nikto z nas nevidel vysledky tvojho syna, takze ak niekto nieco odpoviem budu len dohady a tym by si sa nemala riadit. Vypytaj si vysledky tvojho syna a daj si vysvetlit o aku poruchu sa jedna. Medicinsky problem sa vzdy da vysvetlit aj laikom, ked sa chce.Ak ma tvoj 3 a pol rocny syn nejaky problem so zrazanlivostou tak sa nemozes uspokojit s odpovedou ako si uviedla a hladat odpoved na internete. Poloz lekarke otazku, ci nie je potrebne ist so synom na vysetrenie na hematologciku ambulanciu aby sa presne zistilo o aku poruchu zrazanlivosti sa jedna

RNG

Mischel 1 zla zrazanlivost krvi sa obvykle mysli slaba ztrazanlivost krvi.
Ty tu uvadzas pripad prilisnej=vysokej zrazanlivosti krvi, tz Stresdoeuropsky syndrom zvysenej zrazanlivosti krvi. Na to pomozu fibrinolyticke enzymy, tj enzymy, co pracuju podobne, ako nas ludsky plazmin, co riedi krv a rozbija krvne zrazeniny, a ktporeho ma dieta zrejme nedostatok.
Odporucam brat doplnok, nattokinazu, ktora bezpecne riedi krv a zaroven rozbija krvner zrazeniny.
Alebo serrapaptazu, co robi vlastne to iste, ale nepodporuje vyrobu vlastneho plazminu, ako to robi nattokinaza.

mischel1

Dobry den chcem sa opytat nevie mi niekto poradit mam 3 a pol rocneho syna a sla som snim na vysetrenie lebo sa mi stazoval ze ho bolia kosti rucky nozky. A pani doktorka mi nechcela blizsie povedat len to mi povedala ze ma zlu zrazanlivost krvy so maju byt 200 as 5000 percent tak on ma 98 a povedala mi ze tymto sa aj upchavaju cievy takze preto ho bolia kosti. Nevie mi niekto poradit co mam robyt alebo ako postupovat a co ho moze casom prekvapit. dakujem :(

pozri-

...ale hojenie ran a zrazanie krvi su dva rozdielne veci...

ak sa zle zraza krv napr.moze chybat vit.K ,vapnik a mnoho inej priciny mozu byt ked sa nezraza krv s tym treba ist k lekarovi...

JAKUB123

ja mám tiež problém s hojením rán a bol som si merať aj cukor a ten mám v norme tak neviem a ked sa ti nezráža dobre krt tak sa ti slabo hoja rany

pozri-

tak ze mas riedku krv
-ked ti u zubara taha zub a dlho ti krvaca/diera po vytrhnuti zubu/
-alebo ti zoberu krv a dlho ti tecie po vpichu krv
-robia sa modriny a vela inych veci
-ked sa porezes tecie ti dlho krv
...preco to chces vediet-myslis si ze mas tento problem?