ahojte.. viem troska trapna tema.. len potrebujem radu, voniate zeny tam dole stale? viem ze sa stale nevoniate ale co musim robit aby som stale voniala,napr. po moceni na toalete. viem ze treba sprchu to mam kazdy den ale stale proste citim hoci sa osprchujem a pojdem na wc a potom opet ... je mi to trapne pisat .. ale neviem ako to mam napisat tak dufam ze ste ma pochopili :/
Ako byt stale vonava tam dole?
Joooj, trochu menej tych smajlov, pls.
Pri tych obruskoch by som mala obavu, ze tekutina obsiahnuta v nich nie je bez chuti, odhadujem, ze horka, ako aj kremy, ci mydla..
Poradim taketo cosi: ten obrusok si vyper od tej napustenej tekutiny od vyrobcu, daj vysusit (mozno aj na 2 casti rozstrihni). Potom si ho / ich umiestni do kabelky (samozrejme do nejakeho obalu) a "ked na to pride", na wc-ku ho vytiahnes, namocis vodou a poutieras! Hotovo.
A nemaj stres, ak nemas ziadnu chorobu, nema byt preco nejaky citelny zapach. Ak ho nemaju ine zeny, preco by si ho mala mat ty? A ver tomu, zvacsa sa cloveku ani nepodari osprchovat tesne pred sexom. A hlavne, ked dvoch chuti strasnaaa chut, tak na to idu hned, sprcha by mohla narusit tu atmosku.
Zeny to maju predsa len trochu horsie, kedze sa mnohym tvori trosku vytok (neskodny, prirodzeny, bez pachu), teda nemat sprchu 24h by asi bolo problem minimalne z vizualneho a hmatatelneho hladiska (stale vsak mame spominane obrusky). Kazda zena podla jeho intenzity vie odhadnut, kolko po sprche moze a kedy je to uz rizikove. Muzi to zase raz maju lahsie. Ten moj ked je aj 24 po sprche, vsetko je ok.
Drzim palce a nestresuj!
a ma niekto skusenosti stymi Vonavymi stromcekmi ??????? :D:D:D:D:D
hej skusim si kupit tie vlhcene obrusky dakujem :)
SU DOSTAT VLHKE UTIERKY- IMTIM
podobne ako tie vlhke utierky pre mimina na zadok,ale tieto su urcene pre zeny
hodis do kabelky a pouzijes po wc
stromceky ??? no super :-))
Poznas tie vonave stromceky co sa davaju do auta??? :D
nie nie ako prekvapko urcite nie:D
atm: heh no neviem aj by som to vyskusala ale radsej nie nechcem ho vyplasit alebo co :D 100 ludi 100 chuti :D
noo ta sprcha je fakt super :P ked sa bude dat tak ho tam isto stiahnem :P
a este taka otazocka..:pre muzov: chutia vam neako partnerky ? alebo partnerky :chutite neako svojim muzom ? chlapcom ??
atm - ale ako prekvapko na prvy raz by som to neodporucala :DD
nechcem byt hnusny, ale niekedy sa stava aj to, ze ak maju dvaja partnery pevny vztah tak pri sexe im viac vyhovuje a su viac nadrzani z akejsi 'prirodzenej aromy' svojich tiel nez keby mali citit nejake mydlo..:) nevravim, ze vzdy si mozu dvaja ludia az takto sadnut, ale stava sa to..:)