Po akej dobe vam partner vyznal city a kedy mu povedat o svojich?

Príspevok v téme: Po akej dobe vam partner vyznal city a kedy mu povedat o svojich?
anjelik123

Po 2 mesiacoch som to bola ja, kto prvy povedal, ze lubim ta.On nie:( Len tak povedal lubim...Ale objimal, hladkal, bozkaval.O tyzden neskor som mu povedala, ze to asi tak neciti, ked mi odpovedal takym sposobom, takze mi povedal, ze to nie je pravda, len ze on na take veci moc nie je a povedal 'Lubim Ta'.Ale bojim sa, ze to na dlhu dobu bolo vsetko:( A milujem ta, to je dost v nedohladne.:( Ako to bolo u vas?

lulu22

veľmi ale bolí, keď vy ľúbite svojho partnera a on vám povie, že to nedokáže ešte povedať, ani po pol roku a pritom Vás chce, váži si Vás, túži po Vás..ale neľúbi..

Bubu****

s bývalým sme si to povedali asi po mesiaci a dodnes ľutujem, že som mu to uverila. Pretože tieto slová majú aj niečo znamenať. Niečo čo vieš pre toho druhého obetovať, že by mu malo viacej záležať na to druhom ako na sebe. A pri ňom nebol ani len náznak z takýchto vecí.
Čo sa týka terajšieho. Neviem či to bol týždeň alebo dva keď mi to povedal. Ja som mala tak stiahnuté hrdlo, že som nedokázala vydať ani hlásku. Po chvíľke ticha povedal - to nevadí to príde. Ešte mi to trvalo niekoľko týždňov kým som to vedela, bez problémov vysloviť. Lebo to pre mňa bola tak silná emócia, že som mala vždy zovreté hrdlo. Milujem ťa prišlo z mojej strany oveľa skôr, do ničoho som ho netlačila, keď som videla, že nereaguje tak som si povedala, že počkám. A prišlo to v dohľadnej dobe. Teraz si to hovoríme každý deň, pretože obaja sme typy ktoré to potrebujú počuť a berú tieto slova veľmi vážne, možno až zaväzujúco.

anjelik123

Ja by som to tiez chcela pocut, velmi mi to chyba, byvaly priatel mi to hovoril casto a teraz sice mam dotyky, objatia, hladkanie, bozky ale tie slova mi chybaju a neviem, uz sa bojim to aj ja povedat prva, ci mi nepovie len take jednoduche 'aj ja' alebo tak, ja chcem pocut ked poviem 'Lubim ta' aspon to iste alebo 'Ja ta tiez lubim zlatko' proste nieco...:(

Monika0

tak zo začiatku som to počula po každom sexe, po každom zlom kroku, každé ráno, každý večer, ale proste pri každej somarine :) a teraz sa ani nepamätám kedy mi to naposledy povedal ... tuším minulý týždeň, keď som sa ho to pýtala :)) my ženy to potrebujeme počuť, chlapom to nepripadá ako nutnosť informovať čo k vám cíti. Mám skoro 2ročný vzťah, čo je málo .. (toľko ste nečakali, však?) :)

3nttt

preco si ludia myslia ze ked im niekto povie ze ich lubi,ze to tak musi nutne byt. ja netvrdim ze sa to dobre nepocuva, ale radsej to nikdy nepocut a citit ze ma ten clovek miluje ako pocuvat prazdne slova. myslim ze by v telke neuskodilo menej americkych filmov...

Lenka 111

anjelik: ja som s mojim miláčikom chodievala najpr len tak 2 mesiace von a ked sme už začali oficiálne fungovať tak ja som mu povedala prvá že ho lúbim asi tak po 3. týždňoch. No a asi tak za 2 týždne mi už aj on raz večer povedal že ma lúbi :) moc ma to potešilo aj keď mi to až tak nevadilo že mi to nepovedal lebo s jeho správania bolo cítiť že ma lúbi :) a teraz mi hovorí ako ma lúbi pomerne dosť často :))

jajka001_

povedala som mu to ked som si bola ista ze je tam aj nieco z jeho strany a bude ochotny to priznat. ale naozaj si nepamatam kedy presne to bolo, len ze odvtedy mi to hovorieval tak 50x denne :)