Ahojte,
prosim poradte mi. som zufala sama zo seba. Cely zivot som bola chuducka ale pred rokom som zazila hrozny stres a odvtedy ako keby som sa zblaznila alebo co , som zacala jest noc co noc sladkosti, zakusky.. atd. hocico co je nezdrave a kaloricke . vzdy do postele som si vzala nieco. vnoci malo spim a jem. neviem ako prestat. hrozne som pribrala, som zo seba nestastna. cez den ako tak sa drzim na uzde a ako nahle je osem vecer sa rozjem. co mam robit? kupila som si aj HCA vraj je na brzdenie apetitu.. ale nepomaha. viem ze liekdy na chudnutie nepomahaju. ked som zacala cvicit, este viac som pribrala. nechapem to.
ako nejest v noci
napuc sa rano,doslova a nejake dietovanie si vyhod z hlavy.bo si potom stale hladna.jedz cez den,hlavne to,na co mas chut,ale v mensej davke.zacni mysliet pozitivne,najdi nejaky system,aby si sa zacala tesit zo zivota.nepojde to lahko.a nad tymi riflami sa netrap,to je uplna hovadina.vsak su to len rifle....a par kileciek hore-dole.hlavne sa nauc byt spokojna,aj ked vsetko je nanic ;)
a s nespavostou...hmmm...nevyhladavaj psychologa,ani psychiatra...si len na dne..staci jedna fakt dobra kamoska,mozno niekto neznamy,ale pozor!!! musi byt pozitivne naladeny!!!aby ta este viac nedeptal.skus Sanason tabletky na spanie,nie su navykove a su na prirodnej baze.nedavaj si ich vzdy.chyba ti vnutorny pokoj.vela stastia.
Ze v noci sa nema jest...........tak naco je potom to svetlo v chladnicke? :D
cajka, podla mna by si mala vyhladat psychologa, podla mna mas zachvatove prejedanie sa, co sa radi medzi poruchy prijmu potravy
cajka - smer psycholog.
evik 1 : kolko mas rokov, vaha vyska?
v noci som sa veru moc nedrzala. ale nejedla som aspon chleba. len sunku, vajicka, jogurt a jeden pernik. ale aj to je dost bola uz polnoc.
neviem preco nespim. asi je to tym ze mam stale starosti a nemozem ich hodit za hlavu. dnes som cely den preplakala. ked som zistila ze sa nezmestim do rifiel co som kupila pred 4 mesiacmi tak .. uz som taka zufala. ze fakt neviem co robit. dnes som zatial jedla len rano chlebiky tvaroh jogurt.. a pred chvilkou brokolicu.. boze, modlim sa nech uz sa nicoho odo zajtra nedotknem.
Cajka,ako si si počínala v noci? nech ťa môžem pochváliť?Ja som spala ako zarezaná.
A prečo vôbec nespíš v noci,si málo unavená? inak mne sa lepšie spí,ked sa nenatlačím.Máš asi málo fyzickej aktivity cez deň.
s tými plošinami skúsenosti nemám,len som čítala,no najlepší je pohyb,kt.robíš sama.veľmi ťa chápem,ja tiež cez deň sa držím skvele a večer...ale teda aspon v noci.nejem.ptom mám zas také stavy,že mi je tak ejako-nijako,ani nemám chuť jesť,ale to mi je asi od hladu zle.ešte idem ráno behať nalačno hodinu.niekedy cítim hlad a riadny niekedy mi je až nevoľno od hladu,ale sa to maskuje,a ked začnem jesť,nejdem sa dojesť,neboj,tiež by som potrebovala nejakého kouča,čo by mi podávala stravu.na dobošky a pod,chrumky som ja nikdy nebola.ja zas vdaka tomu pohybu mám chuť jesť a sacharidy,ale vyberám si a ide to do úeňazí.už som aj chcela prestať tolko behať,reku bude mi menej chutiť,no ktovie,potom by som sa zas zle cítila,ktovie,či by nastala priama úmera.Skús plávať a rýchlu chôdzu,ked som pred rokmi chodila predcvičovať ženám aerobic to som jedla o 16 banán,potom nič a okolo 20:00 čaj s mliekom,príp.jablko.a koniec.a to som cvičila 3x týž.a teraz len behám a žerem!
evik1- ja uz rok jem velmi nezdravo. predtym som jedla zeleninu a vela mliecnych vyrobkov malo chleba ziadne maso. uz rok som na sladkostiach . A okrem nich co pride pod ruku. Hrozne velke porcie.. do prasknutia. neviem prestat. Som zo seba nestastna. Keby som spala tak to nerobim. Aspon nie v noci. Ale ako zaspat? neviem ani ako mam cvicit. Aerobne nemozem koli slabym kostiam . nevies ci vibracne plosiny pomahaju schudnut alebo to je tahanie penazi.