Nazdar, mam priatelku no a ako uz nadpis hovori, potrebujem s nou trosku poradit.
Takze zaciname normalne, objimame sa, bozkavame. Potom zmenime nejak polohu, hladkam ju po ramenach, bokoch (nie zadku), tvari, po rukach, bozkavame, dalej prejdem na ramena bozkavam tie, stale ju hladkam, uz aj po zadku, potom zase na usta, potom bozkavam krk. idem aj nizsie na hrud ale nie prsia, tych sa len sem tam dotknem akoze nahodou, dalej jej bozkavam brusko a tu uz zacne vzdychat, stale ju hladkam po zadku a aj vselikne mozne len nie tam. Samozrejma ze sa pritom zhovarame, smejeme, robime hovadiny, navyse som si vsimol ze este dava odseba nohy, dovoli mi trochu jej hladkat aj stehna z vnutornej strany ale to len kym si to nevsimne. Ked sa o tom zhovarame tak stale vravi ze je velmi vzrusena, dava navrhy akoze co by sa jej pacilo ale , tu sa stopne a nechce sa nechat vyzliect, ani len tricko. co s tym? Kazda rada dobra...
ako na nu - pokracovanie
no co hanby sa ale skus jej dat navrh tma a potom hladkanie a tricka a gatky dole
hm, najlepsie rady mi pridu od Wrecka a Atm, vyskusam a zajtra dam vediet ako to dopadlo.
konik18
akoze co s tym?aka rada?preco sa jej to neopytas narovinu?mi nevieme co sa jej odohrava v hlave...opytaj sa jej to a uvidis.
rozkokosena?mal si namysli ozrata nie? :D
nabuduce ked budete takto spolu tak zober nejaky dementny romanticky film a nejake lepsie vino. kukajte film, komentujte ho a popijajte a ked budes vidiet ze uz je dostatocne rozkokosena tak mozes spustit akciu
wreck - ako chcel som pokracovanie, aby mi tu napisali ppl rady, dal si, skusim, uvidime, dik
a akoze 'pokracovanie'? kde je prva cast?
bud nie je pripravena este (v hlave), alebo je zablokovana.
najlahsie je sa jej priamo opytat preco nechce. urob jej co najvacsie pohodlie (psychicke), opakovane ju ubezpecuj aka je nadherna, vonava, a ako ti ho ide pri nej roztrhnut, ako sa na nu tesis, a jemne trvaj na tom, aby povedala v com je problem.
ina moznost je ist na nu priamymi otazkami, napriklad: "budem hadat. mas male kozicky a bojis sa, ze mne sa take nepacia?" alebo "myslis si, ze si tucna v bokoch a pripadas si predo mnou skareda?"
mozes vymysliet aj nejaku absurdnost, napriklad: "ked si bola mensia pokvapkala si sa nahodou medom, pocas spanku z teba odjedli mravce, uz ti to nedorastlo a teraz sa kvoli tomu bojis vyzliect?" :-)
tym sa moze este viac uvolnit a postupne ako ti bude odpovedat nie, nie, nie, ju budes mozno vediet nasmerovat na tu problematicku oblast.
najma ziadne skryvacky a chodenie okolo horucej kase. davaj priame, konkretne otazky a vyzaduj priame odpovede.
toto plati pre fyzicke danosti. ak by to bolo nieco psychicke, tak podla toho modifikuj otazky, napr. "citis sa este dostatocne nepripravena na este blizsi kontakt?"
najma bud opatrny a este viac bud trpezlivy. ak ti za to stoji (ona), tak to dokazes.
a zbytocne sa neponahlajte. ja som cakal az do 23 a o nic som neprisiel, aj ked to so mnou kvalitne lomcovalo dlhe roky a o lizani zien sa mi aj snivalo. :-)