DoubleDog, spotrebitel ale taha za kratsi koniec, u nas je absolutne preukazatelny kartel.
Dam sem extremne jednoduche vysvetlenie.
Rakusko - ceny +- rovnake, a platy 3x vyssie.
Takze ? Ako je mozne, ze tam stoji chlieb 1 euro, a u nas 1 euro, avsak pekar u nich dostane 1800eur plat a ten nas 600eur ?
Svajciarsko, absolutne to iste.
Stavim sa, stavim, ze obchodnik bude kontrovat: "Ale to je ina krajina, iny spotrebitel, iny trh, tam je vacsia kupischopnost"
Lenze tento predajca je mentalne retardovany, lebo zabudol ucivo, ak vobec chodil do skoly - rakusko aj svajciarsko ma priblizne rovnaky pocet obyvatelov.
Zaujimalo by ma, aky iny argument by vitiahli, zatial som odosial tucty emailov, pytajucich sa na toto, NIKDY som nedostal odpoved..
Mysli si niekto snad, ze Slovak ma mensi zaludok ako rakusan, ci svajciar ?
Ale ano, extremne suhlasim s tym, ze slovak je lahostajny a tak kurvi trh.
TRI EURA za cigarety, to je v pohode ze? Ale na kvalitnu sunku, ani za Pana Boha, vsak ?
Myslim, ze ten co povie ze podnikanie na slovensku je zle a nerentabilne, myslim ze umyselne zavadza :)
U nas staci zopar obalok a som za vodou.. Pride zakanik, poviem mu ze toto je to co potrebuje k zivotu a on to kupi.. pche.. sranda.. A este mu mozem aj nadavat, aj to stvat von z obchodu ako PSA, aj tak sa vrati :D:D:D
Ja sa nenavidim, nenavidim sa seriozne za jednu vec :( NEUCIL SOM SA NEMCINU :((((
Uz by som mal niekde dom na upati Alp.. A neskracoval by som si zivot NEKVALITOU NA SLOVENSKU a NERVAMI co mi to sposobuje..
Blbec ja.. blbec... Seriozne, ked si spomeniem, ako som si robil (v hlave) srand uz ucitely, ze "nemcina? like what the f. ? what for ? eh ? " a ona sice neargumentovala agresivne, len ze "a co ak chces pracu v nemecku?" vedel som ze radsej zajdem do USA..
A teraz.. Musim uznat, hoci aj potupne, ta ucitelka bola GENIUS. A myslim ze jej pojdem kupit kicitu ruzi. A to myslim vazne.