prednedávnom som spoznal jednu mladu zenu, ktorá sa ziví ako luxusna prostitutka,zarába týmto spôsobom obrovské peniaze,ma vysoku skolu a ovlada plynule 2 cudzie jazyky, je velmi milá a atraktívna, ako moze takýto clovek robit takuto pracu ? ako to moze zvladat emocionalne ? niekolko pokazde iných chlapov za den,.. ako rozmysla taká zena ? nepoviem ze niaka fetka na ulici ale toto ? nechapem
nechápem to
ospravedlňujem sa, v úvode som oslovila zakladateľa témy a nevšimla som si že je to muž
Kde si vzala taký názor, že ak má žena VŠ, je inteligentná, kultivovaná a príjemná na vystupovanie, že je to automaticky aj slušná žena s charakterom ? Môže mať aj neviem aké postavenie, ak robí kurvu, je to obyčajná lúdra, ktorá nesiaha tým šľapkám na ulici ani po päty, lebo tie ak idú za pár šupov, tak sú na to odkázané a nemajú inú možnosť. No tá panička "vysokovzdelaná" to robí len pre zábavu a v hodnotovom rebríčku je u mňa na tom najspodnejšom mieste asi tak na úrovni žumpy. Dnešná doba má zvláštny meter na ľudí.
Myslím, že na to existuje aj taká definícia (neviem, či je to presné znenie :-) ): Kurva nie je povolanie, ale charakterová vlastnosť.....alebo tak nejak. V každom prípade je to veľmi smutné a úbohe.
tak to nechapem ani ja, to musia byt citovo velmi prazdne zeny, darmo ma VS, darmo je bohata na peniaze (ved to, ze slapky zarobia viac ako vedkyne napriklad, co je velmi smutne), po citovej stranke je to ubohy mrzak, ja by som take nieco nikdy nerobila, to zalezi od charakteru zeny a jej citovej hlbky a nech mi tu nikto neoponuje, aby som nikdy nehovorila nikdy, lebo ja nie som dokonca schopna spat muzom pokial tam nie je silne citove pozadie
sweater tak to sa myslis pretoze su zeny ktore daju aj za cigaretu alebo par eur ale tie s urovnou pojdu s nieym na urovni aby si zarobili napriklad na skolu
ze luxusna, to sa ako zisti? podla mna slapka ako slapka...