hrčka pod bradavkou

Príspevok v téme: hrčka pod bradavkou
YVETTE

Prajem pekný večer. U mojej 8-ročnej dcérky som včera objavila hrčku pod bradavkou veľkosti fazule, a už pri najmenšom dotyku ju bolí. Zajtra sa chystáme k lekárke a dúfam, že nás pošle aj na nejaké odborné vyšetrenia. Ináč je zdravá ako repa. Nemá nietko s týmto skúsenosti. Budem vďačná za akúkoľvek radu. Ďakujem. Iveta

YVETTE

Zdravím všetkých. Píšem s dosť veľkým časovým odstupom, ale mala som daňové priznania. S dcérkou sme dopadli dobre, prešli sme všetky možné vyšetrenia, všetko je v poriadku, akurát nám vo veku 8 rokov prichádzajú prvé pubertálne prejavy. Verte mi aj som si vydýchla, ba dokonca aj naša lekárka bola strašne zlatá a sama nás poslala na tie všetky vyšetrenia, pretože aj jej bolo trošku čudné, že v tak malom veku žeby už puberta? A tak teraz už spokojne spávame, hlavne ja. A každému odporúčam, pri akomkoľvek maličkom pochybovaní zájsť za svojím lekárom, porozprávať sa a niekedy aj trvať na viacerých vyšetreniach, aby sa vopred vyvrátili kadejaké mylné podozrenia. Pravda, dosť záleží aj od prístupu lekára. Prajem všetko dobré.

hubert

Len doveruj lekarom a upokoj atmosferu..To sa vyriesi, ver..Co ja viem, kolegynina dcera mala tiez v podobnom veku takyto problem...a bola to len tukova hrcka..