Mam taku blbu otazku

Príspevok v téme: Mam taku blbu otazku
mišulka13

Chcem sa spýtat, lebo už dlhšie o tom rozmýšlam, ale neviem, ako to je. Ked žena bere HAK, tak ak chce otehotniet, tak ju vysadí - to viem. A potom ked už je tehotná a má sex s mužom, tak on sa už do nej može normálne vystriekat a neotehotnie - ked už je??? Alebo musí mat aj tak kondom???? Dakujem:-)

lionesssssss

:-)) inak, musím povedať, že v poslednom čase tiež začínam mať pocit, že HAK užívajú len ženy, ktoré sú buď lenivé sa chrániť nejako inak, alebo proste nemajú dostatok vedomostí...

otehotnieť dva krát sa dá, boli také prípady, ale je to tak málo pravdepodobné, asi ako že, zajtra uvidím na oblohe nejaký Unidentifical Flying Object...

takže toho by som sa fakt nebála :-)))

čo sa týka sexu počas tehotenstva, treba sa poradiť s lekárom, ak je tehotenstvo bezproblémové, tak sex nie je zakázaný, smaozrejme, treba brať ohľad na ženu a na jej tehotenstvo čo sa týka praktík, polôh a tak podobne...
niekedy sa odporúča kondóm, ak má žena sklon k zápalom a pod. čiže čiste len z hygienického hľadiska...

a ako už bolo spomenuté, vo vysokom štádiu sa už sex často krát aj odporúči, aby spustil pôrod...

sweater, nehovor, že ty poznáš len HAK :-)))

Bubu****

no otehotnieť počas tehotenstva dokáže iba jeden živočích na tejto planéte a to je klokan. :-D na to či sa môže sexovať počas tehotenstva (u ľudí) má veľa doktorov rôzne názory, počula som aj niečo také že to môže poškodiť plod. Neviem čo je na tom pravda. A názor cccc neprijímam. Myslím si, že brať HAK je aj pre fyzické aj psychické zdravie lepšie, pretože sa každý mesiac stresovať či budem alebo nebudem tehotná... Osobne na to nemám nervy. A Fyzicky som to myslela tak, že je určite lepšie brať 2 alebo 3 roky HAK ako podstúpiť jeden potrat.

Heatherka

ak zena otehotnie, nema pocas tehotenstva ovulaciu tak nemoze otehotniet.

ak zena berie HAK nema tiez ovulaciu, cize ziadne vahicko na oplodnenie, tiez nemoze otehotniet.

pocas tehotenstva sa moze muz vystriekat dnu a nic sa nestane. vo vysokom stadiu tehotenstva spermie dokonca mozu privolat porod. krcok zmakne a otvori sa.

vyjadenie ,, cccc ,, je ze HAK beru len nevzdelane a nevedome zeny by som brala s rezervou.

na jednej strane je to strasna chemia, ktora urobi viac sarapaty ako toho dobreho. ale na druhej strane niekedy dokaze liecit a pomahat.

cccc

áno, nedá sa otehotniet dvakrát súčasne,neboj:) na tom princípe funguje aj hak... osprostí telo, že je tehotné.
preto ho berú len nevzdelané a nevedomé ženy:)