Milí rodičia, aj vy mate zle skusenosti s tymto očkovanim?
Mojej 4.mes. dcerke sa urobili uzlinky a teraz musime brat lieky a chodit na kontroly. Pritom ak by to bolo v mojej moci by som ju nikdy nebola dala zaockovat. Je to povinne ockovanie a kto bude znasať nasledky?? Zase len my. Opät budeme drzat usta a robit len to co nam kto nadiktuje?
Ockovanie proti TBC
Presne ako pise watermelon, treba ist na rizikaockovania a pozriet si aky postih ti hrozi a pripravit sa. Kazdy si musi nastudovat a rozhodnut sa sam.
Inak watermelon mozem sa spytat v ktorej krajine zijes, ked pises ze len 1 ockovanie je povinne? Ktore to je?
Nie je od januára očkovanie proti TBC nepovinné?
ahojte aj mi mame s nasou nelkou ockovali nas a teras mame zapalene a mane uzlinky sme na antobiotikach a ockovat nas nemozu na tri mesice az kym sa stoho nedostame a lecba trva aj tri mesice
chod na stranku rizikaockovania, tam radia ako postupovat, ked nechces ockovat dieta, minimalne sa to da oddialit co najviac, a ked povies ze dieta malo zlu reakciu na ockovanie, uz by ho viac normalny doktor nemal ockovat. to pisu v zahranicnych info o ockovani, len ci najdes na svk normalneho pediatra.
RNG suhlasim s tebou. Ale mam pocit ze my tu v nasom state akoby sme sa bali ozvat a len hlucho posluchame a pchame hlavu do piesku...
Problem je v tom, ze okolo ockovania sa siri hromada lzi, ze je neskodne, ucinne a podobne. A rozhodnutia o vlastnom tele pomali ale neprestajne prebera do ruk vlada, kde rozni podlpateni byrokrati obmedzuju roznymi nasriadeniami ustavne individualne prava jednotlivca so zamienkou, ze konaju v zaujme vacsiny. Nuz po tych debakloch s nedavnymi ockovaniami, ktore chceli znasilnit aj v USA na kazdeho som proti kazdemu ockovaniu, pokial sa to cele nepresetri a nevijde pravda na javo, co je kolko uzitocne a skodlive.
Lebo vyrobcom vakcin sa neda dnes vobec verit, a lekari maju informacie povacsine len od nich, zatial.
A este aj to taja pred pacientami, povacsine.
vdaka vsetkym za nazory.
rob jej kazdy den stavu z hlavkoveho salatu. citala som ze to pomaha pri tbc.
No jankaaa,nie je to trochu zvlastne ze sme dceru zaockovalli aby nemala tbc a teraz ju liecime liekmi proti tbc,lebo ju ma....takze nie, nedala by som ockovat a ani seba a nikoho v rodine,ziadne vakciny..
ockovanie proti tbc je relativne neucinne a casto velmi spochybnovane...cize aj ked je clovek zaockovany, moze sa tbc nakazit