Ako sexovať?

Príspevok v téme: Ako sexovať?
zvedava555

no,takže otázka znie: ako správne sexovat? :D ako to robíte vy? :D..niežeby som chcela skončit so svojim panenstvom, ale len tak kvoli zvedavosti...vie, že v prvom rade ochrana a potom čo? :D... a ešte by ma zajíímalo,ako to robia tí, ktorí sexujú bez ochrany? a nemajú žiadn decko nič? díík

Bubu****

zvedava555
takto komplexne je tá otázka celkom zložitá. Nedá sa povedať ako to celé prebieha. To by som to sem písala dva dni s tými všetkými možnosťami. Nesexuje každý človek rovnako a navyše aj v rôzne večeri máš chuť na rôzne veci. Dôležité je aby si si nenechala nútiť do niečoho čo nechceš a naopak keď niečo chceš tak to musíš vedieť tvojmu partnerovi povedať, alebo naznačiť. Každý samotný sex je úplne odlišný od ostatných a pokiaľ si ho vie človek naozaj vychutnať tak sa nemôže stať stereotypným. A ešte je dôležité, aby si sa vedela s partnerom o tom otvorene porozprávať. Otvára to strašne veľa dverí, ktoré inak zostanú zatvorené. :-) Viem, že to znie akoby som možno ani o sexe nehovorila, ale všetko ostatné čo nasleduje po tom čo som napísala už ide úplne samo :-)

atm

este by som chcel opravit to co pisal BraNIK pretoze to co napisal je hlupost - to ze sa urobis do partnerky este vobec nie je uplna 100% zaruka ze otehotnie a vobec pri tom nemusi mat nikto z oboch vylozene nejake problemy s plodnostou.. tam hra totiz rolu viac faktorov.. ti co sa dlhsi cas neuspesne snazili o dieta vedia ze to moze dat aj zabrat;)
inac este aj to prirovnanie sexovania bez ochrany k riadeniu auta bez vodicaku je dost od veci.. ked uz tak, tak skor by som to prirovnal k vypnutiu airbagov a nezapnutiu si bezpecnostnych pasov s riskantnym stylom jazdy:)

zvedava555

a ďakujem za všetky komentáre :)100% nechcem mat sex :D až taká kurvička zasa niesom, ale pre budúcnost :D

zvedava555

bella12:tak si založ vlastné fórum na túto otázku...nepísala som, že chcem sexovat, len ma to zaujímalo vieš?

AdamKrt

zvedava555 Včera 15:46 - sexujem s priatelkou bez ochrany a nic sa nedeje, neni tehotna. Na druhu stranu, ja by som bol rad, keby bola tehotna, ale este nam chyba spravne nacasovanie.

Lenze - sme bez ochrany, ale ja sa do nej nikdy neurobim. Nieco taketo si smu dovolit len partnerske dvojice, ktore si veria a muz dokaze spravne ohodnotit svoje schopnosti.

Dokazem zastavit silou vole, prebiehajucu ejakulaciu, pripadne viem techniky, ako ju zastavit, ak by som to stihol. V horsom pripade viem ejakulaciu zdrzat tak, ze mam cas na vytiahnutie.

Ale - dane techniky su DOST narocne na sebaovladanie a v Tvojom veku, ak Ti nejaky chalan bude oblobovat mozgovnu, ze to vie - NEVER MU. Je to velmi narocne, moze sa chvastat a i tak nie kazdy to zvladne a napriek tomu, sa VZDY moze nieco prihodit, s tym treba ratat.

BraNIK

Ešte doplním keď došlo k vyvrcholeniu do tvojho pohlavného orgánu, aby som bol presný. Lebo partner môže ejakulovať na hociktorú časť tvojho tela.

BraNIK

No sex bez ochrany v žiadnom prípade ak nechceš zostať v tom. Sexovať bez ochrany je riziko, je to ako šoférovať bez vodičského. No ak sexujú niektorí bez ochrany, došlo k vyvrcholeniu a nič z toho nie je, potom je minimálne jeden z partnerov neplodný. Asi tak...