Tak ja mam detske mrle a chcela by som sa spytat ze ci by sa mohlo stat zue by mi ta mrla vosla do vaginy ale ci by sa to mohlo stat ak anoo co by potom bolo? mohla by so m nejako ochoriet pls odpovedzte dakujem vopred
mam detske mrle & vagina
mno vess len ze moj oco neni domaa on je v robote uz 1 mesiac a som len s mamou s so sestrami ale moje seytr nemaju ani mam len ja a mne furt sa vracia moje sestry zboznuju lekvra a mam vravi ze to preto nemaju lebo ho jednia a ten ucinkuje athaze nevema le mam ide zajtra kupit do lekarn bud tabletky alebo nejaky sirup taze uvudime a ked taq ta oco dneska volal ze pride uz domov taze pojdeme do lekara ked nezmiznu mno za dnesny den som si vybrala asik 5 mrli
moja, uz sa tu o tom dost popisalo.Vracia sa ti to preto, lebo treba preliecit celu rodinu. Musis ist k svojej detskej lekarke a ona ti predpise Vermox - ale musi ho predpisat pre celu rodinu,lebo skoro vzdy to maju aj dalsi clenovia rodiny a takto by ste si tu pliagu predavali stale dookola - staci chytit klucku na dverach zachodu a zabudnut si umyt ruky... Takze nezabudni, zaruka uspechu je v tom, ze sa musite preliecit vsetci.Vermox ucinkuje stopercentne, budes mat po problemoch
boze to je hrozne...chod k lekarke,bude to lepsie...niekdy nieje neskoro...len chod a nehanbi sa,nieje to zriedkave!!mozes mat z toho vazne problemy
mnoa kolko stoji ten vrmox a potrebujem k tomu aj predpiss mno ja to am taq ze mne sa to casto vraca a ked zjem vela skadkeho mam mi vravi ze naco bduem ist ku lekarovi ze to sa da vyliecit aj doma ak bduem jest cesnak a taq mno a mam vytoky a furt ma svrbi ona ale aj konecmik a vychadzaju mi vytok mno vytok ako podla mna on je normalny ale mno nvemmm co mam teraz robitt ku lekarovi s tym nexcem ist radsej by som si daco kupila v lekarni co by mi stopercentne pomohlo pls pomoztee co by som si mala kupit a mam 14 rokov
veru nemate pravdu, moze prezit, dokonca tam moze v zriedkavych pripadoch sarapatit. Vyskytli sa ojedinele pripady preniknutia mrli cez maternicu a vajickovody do dutiny brusnej.
Ale bebajkaaa neboj, liec sa Vermoxom, bude po probleme
ako sa ti to prejavuje a koľko máš rokov? Z čoho to vlastne je?
Fuj ako s tym môžeš žiť, už davno si sa mala liečiť..
SAMOZREJME, ZE BY TAM VOSLA. AJ TAM VCHADZAJU, AK SA DA!!! Vacsinou tam zanesu infekciu z koncenika, co ma za nasledok zapaly a vytoky. Treba to preliecit. Mrla tam zahynie a moze sa rozkladat,dalsi dovod k tomu, aby Ta videl lekar.
Nemôže sa to stať, lebo by tam neprežila, nema vo vagine optimalne podmienky na život. Lieč sa..