Tak ja mam detske mrle a chcela by som sa spytat ze ci by sa mohlo stat zue by mi ta mrla vosla do vaginy ale ci by sa to mohlo stat ak anoo co by potom bolo? mohla by so m nejako ochoriet pls odpovedzte dakujem vopred
mam detske mrle & vagina
ako to s tebou dopadlo bebajkaaaa? bola si u doktorky?
Na parazity su protiparaziticke formulacie.
Najucinnejsia je vytazok zo zelenej supky vlasskeho orech, listky z artemisie(artemisia absynthia=worm wood) a cerstvo mlete klinceky.
Tato kombinacia v spravnych pomeroch adresuje skoro vsetky parazity, nielen crevne
no a docitala som sa ti aj dalej,ak by si mala pasomnicu,treba len drzat dietu...jednoducho nejest a ona sama vyjde,ak nebude mat z coho cerpat ziviny,neviem ci ti lekar neporadi nieco ine ale treba sa opytat,ved na to ich mame,nie?
do vaginy sa ti dostat nemozu,tie ziju len v creve a zbavis sa ich ak budes pit tekvicovy olej lyzicku rano a vecer,dobry je aj cesnak kazdy den,no aj dieta,napr.pitny den
Bebajkaa,prepac, ale ty v dakej osade byvas? uz si sa davno mala liecit, vsak nielenze doma inych nakazis, ale urcite aj v skole to spoluziaci mohli dostat..
neviete nehodou ci netreba pritom uzivat nejake diety...napr. od sladkeho?...............
dneska som bola u lekarky kvoli tomuto istemu problemu, ja ich uz mam dlhsi cas a neviem sa ich zbavit, teda uz som s tym nola aj predtym u lekarky a predpisala mi sirup a neviem........nejako to na mna neucinkuje...........a pritom okrem mna sa nikto v rodine na to nestazuje
hm okii dakujem wandu moc za radu hmm ale skusim co urobii ked mam pojde zajtra do lekarne a kupi mi daco a ked nepomozee taq pojdem ku lekarkeee oki mojqaa diki mocc hmm raz sa mi stalo ze som ich za 2 hodiny vybrala 35 a som zjedla kopu cesnaku a moja mam sa boji ci nemam nahodou aj pasovnicu lebo jem a jem a furt om chuda a ale najhorsie je ze sa najem a o 30 min som zas hladna a nevidno to an mneee ta ja nevem ci pasovnica abo co to je sa bojimm bo ked jjj taa ani nevem co to je poradne a jak sa to yvberaa
Co? a ako si si ich vybrala?? Su dlhe?? Ja odpadavam...
ked sa ti to stale vracia, tak to okrem teba este vo vasej domacnosti niekto ma a povedz doktorke, ze sa ti to stale vracia, tym padom predpise lieky pre vsetkych a sestry a mama urcite nebudu protestovat, ked budu musiet zjest 4? tabletky...a bude pokoj