mam detske mrle & vagina

RNG

Na parazity su protiparaziticke formulacie.
Najucinnejsia je vytazok zo zelenej supky vlasskeho orech, listky z artemisie(artemisia absynthia=worm wood) a cerstvo mlete klinceky.
Tato kombinacia v spravnych pomeroch adresuje skoro vsetky parazity, nielen crevne

cica

no a docitala som sa ti aj dalej,ak by si mala pasomnicu,treba len drzat dietu...jednoducho nejest a ona sama vyjde,ak nebude mat z coho cerpat ziviny,neviem ci ti lekar neporadi nieco ine ale treba sa opytat,ved na to ich mame,nie?

cica

do vaginy sa ti dostat nemozu,tie ziju len v creve a zbavis sa ich ak budes pit tekvicovy olej lyzicku rano a vecer,dobry je aj cesnak kazdy den,no aj dieta,napr.pitny den

lea

Bebajkaa,prepac, ale ty v dakej osade byvas? uz si sa davno mala liecit, vsak nielenze doma inych nakazis, ale urcite aj v skole to spoluziaci mohli dostat..

zuzu121

dneska som bola u lekarky kvoli tomuto istemu problemu, ja ich uz mam dlhsi cas a neviem sa ich zbavit, teda uz som s tym nola aj predtym u lekarky a predpisala mi sirup a neviem........nejako to na mna neucinkuje...........a pritom okrem mna sa nikto v rodine na to nestazuje

bebajkaaa

hm okii dakujem wandu moc za radu hmm ale skusim co urobii ked mam pojde zajtra do lekarne a kupi mi daco a ked nepomozee taq pojdem ku lekarkeee oki mojqaa diki mocc hmm raz sa mi stalo ze som ich za 2 hodiny vybrala 35 a som zjedla kopu cesnaku a moja mam sa boji ci nemam nahodou aj pasovnicu lebo jem a jem a furt om chuda a ale najhorsie je ze sa najem a o 30 min som zas hladna a nevidno to an mneee ta ja nevem ci pasovnica abo co to je sa bojimm bo ked jjj taa ani nevem co to je poradne a jak sa to yvberaa

wanda

ked sa ti to stale vracia, tak to okrem teba este vo vasej domacnosti niekto ma a povedz doktorke, ze sa ti to stale vracia, tym padom predpise lieky pre vsetkych a sestry a mama urcite nebudu protestovat, ked budu musiet zjest 4? tabletky...a bude pokoj