Nedokážem zabudnúť na môjho bývalého priateľa...
nedokážem...skúsila som už čokoľvek -zamestnávať svoju mysel školu, priateľmi, venovať sa sama sebe, cvičiť, cestovala som, iní muži ...
na chvíľu to prejde a potom som opäť tam kde som bola ....myslím na neho a umáram sa mojou fantáziou, ktorá pracuje na 110% čo sa týka jeho...(hlavne nových žien v jeho živote, aké sú dokonalé, čo mne chýbalo a podobné otázky)(viem, že nie je všetko zlato, čo sa bližští, ale nepomôžem si)
pre chlapov hlavne: Keď ti niektorej poviete, že ju milujete a ona to fakt aj tak cíti a má pocit, že je to pravda, prečo potom jedného dňa dokážete len tak "zabudnúť"?(vaše ego je silnejšie ako "láska?"
(ja som sa s ním rozišla, pred zhruba 5 mesiacmi a momentálne už 2 mesiac s ním vôbec nekomunikujem lebo si tým len ubližujem...)ale aj tak mi chýba, hrám sa na silnú, ale mám pocit, že sa len klamem....
ako zabudnúť?
zo svojej skusenosti ti mozem povedat ze cas je najlepsim liekom....tak daj tomu cas...aj bolest raz pominie
Ja som bola tá čo povedala, že je koniec...asi po mesiaci som si však povedala, že ho stále ľúbim a povedala som to aj jemu ...on ma však odmietol s tým, že sa s niekým už stretáva ....
Denizka, z toho co pises vyplyva, ze on nechal teba. Tym padom niet co radit a niet co rozoberat. Bohuzial, realita je taka, ze sa s tym musis vyrovnat, pretoze ti nic ine nezostava. Nenahovaraj si, ze by to s nim bolo uzasne, keby to alebo hento, nejatri si zbytocne rany a zober to konecne tak, ako to je. Viem, je to tazke ale to jedina moznost a cim prv to pochopis, tym skor budes otvorena novemu vztahu a stastiu, ktore urcite pride. Preto nestracaj cas!