Má ten vzťah význam????

Príspevok v téme: Má ten vzťah význam????
winki

Ahojte...mám 26 rokov, moj priatel má 23. velky rozdiel viem poviete si, ale ja som od mala vyrastala v mladsom kolektive a aj teraz som tretiacka na vyske a ak mam pravdu povedat ovela viac si rozumiem s mladsimi...proste vecne decko.

ale k mojmu problemu sme spolu rok a mesiac. Zo zaciatku to bolo nadherne prvy mesiac krasa...potom sa zacali problemy....ja som potrebovala neberte to ako kontrolu ale chcela som aby mi napisal cez den aby zavolal...on to nerobil. kolkokrat som ho cakavala a on behal s kamosmi. Vlastne kazdy den je s nimi. robi na taxiku a stale je to cez vikend a potom nema na mna cas. S kamaratmi je kazdy den...fajčia travu s cim som sa uz zmierila vsak raz hadam dospeje...ale cele toto vyustilo do velkej hadky ked som mu napisala sms ked sa dva dni neozval ci ma fakt tak ignoruje a naco je so mnou...neozval sa nedvihal mobil...potom uz vytoce debilne sms a furt volacky lebo nedvihanie ma vytaca...nakoniec napisal ze vlastne ani nevie co chce nevie ci ma lubi a chce prestavku. Nato som mu povedala ze prestavka nema vyznam....teraz mam pred statnicami a potrebujem sa sustredit a nie mysliet stale na problemy s nim. dva dni to bolo fajn boli sme vonku bol u nas. Vcera zase viem ze spal po nocnej ale ked ani o stvrtej poobede o nom ziadna zmienka tak som prezvonila napisala co je s nim...odpoved oddychujem doma. Neskor o piatej sms prides vecer??? do siedmej ziadna odpoved co ma nasralo tak volam....zlatko prepac chcel som ti napisat idem s kamosom prec ozvem sa neskor ... o deviatej som mu uz napisala idem spat ked uz na mna seres a zas je koniec...ignoracia z jeho strany. Neviem ako to urovnat ja sa snazim ale vzdy mi to vydrzi mesiac a potom vybuchnem lebo on robi stale to iste a ja to neviem znasat dookola. Lubim ho a v mojom veku uz nemam chut niekoho hladat. Viem ze aj on ma ma rad teda citim to ked je so mnou....Neviem co robit. Som rak emotivny clovek a nedokazem len tak srat nato a byt v pohode ked sa neozve.

ja40

aj ja si myslim,ze tvoj "vztah" vyznam nema...maj sa viac rada a uvedom si,ze mrhas svojim drahocennym casom niekde,kde to nemas opatovane,vlastne by si mu mala byt vdacna,ze je taky aky je,lebo je ocividne,ze toto ti tvoje predstavy nesplna a neskor ta caka nieco ovela krajsie...:-)
hlavne netlac na pilu,nehaj ho v klude a ty si zi tak ako sama chces,ved sa len trapis

galiba

Ty mi ozaj prides ako stihacka, nehnevaj sa :) To kolko krat za den mu pises sms? Monitorujes jeho celodenny pohyb??? :)) Nestaci mu raz zavolat? Neprehanaj to, lebo ho uzenies :)
Mas pravdu si vecne decko, to si vystihla uplne :))

Nicoll

winki sorry,ale nechce sami verit,ze toto pise 26 rocna zena...co ma to,ze kazdy z tvojich priatelov ma svoj zivot spolocne s tym,ze ukoncis vztah,ktory evidentne nema buducnost?

radsej budes s niekym aj ked nestatna ale radsej ako sama?trocha divne zmyslanie

winki

a ako to mam urobit podla vas? je lahke povedat kasli na neho. kazdy z mojich priatelov maju vlastny zivot a vlastne ziadny z mojich povodnych neni z mojho mesta....jedini co su tu su jeho priatelia....tak ako to mam urobit?

jajka001_

to nie je chalan pre teba, a nepis ze v tvojom veku nemas chut hladat ineho :DDD boze, len 26. a kedy, radsej neskor? tento nie je ten pravy. tudy cesta nevede

jahodka123

Ale veď ho nebombarduj! Spravíš to ešte horšie. Ak nevie, čo chce a nevie, či ťa lúbi a ignoruje ta, tak sa na neho vyprdni. Chlap, ktorý lúbi sa chová úplne inak. Ten môj sa mi ešte ospravedlnuje, ak napr nezdvihne, lebo nemá v práci čas a podobne. Nevnucuj sa mu a zachovaj si hrdosť. Sústreď sa na tie skúšky, on sa možno doplazí aj sám...

sweater

citujem: v mojom veku uz nemam chut nikoho hladat :D:D, docital som sa ze mas 23 a nie 70 :D, co blaznis, niekde vo vnutri dobre vies ze to s nim nema vyznam tahat, parter bxy ta mal robit stastnou, samozreje neda ssa to v jednom kuse, ale tak celkovo by si mala byt stastna ze ho mas, rovnako aj on, si? a co on, je? lubit je zakladna vec bez ktorej to tazko funguje ale treba aj vela dalsich prisad aby bol z toho kvalitny a uspokojujuci vztah

Maoam

nie, tento vztah NEMA vyznam, myslim v zmysle nejakej perspektivy pre teba do buducnosti, nechapem ze v nom zotrvavas, ze sa tak ponizujes, ze ho tak stihas, on ta ma uplne na haku, navyse co vidis na faganovi, ktory ma v 23r dvojrocne dieta, flaka sa s kamaratmi a huli travu...nehnevaj sa ale mala by si sa nad sebou zamysliet

ty studujes, chces to myslim si niekam dotiahnut, mas skuskove pred sebou, nezda sa ti, ze ste v dvoch uplne rozlicnych rovinach?? a daj si pozor, aby ta niecim nenakazil

Laurina22

A co si cakala?

Ma 23 a 2-rocne dieta.Typicky pripad mladeho chalana,ktory sa ako dieta stal otcom.Je nevybureny,ved uz v 21 sa staral o dieta a manzelku.

Teraz ma troska volnosti tak beha po vonku.