Ahojte chcem sa spytat kolko rehabilitacii možem mat za rok na chrbticu ,lebo už som s tym chodila tento rok na jar? A može mi to prespisat aj obvodak tie rahabilitacie? Boli ma chrbat a vtedy mi to velmi pomohlo.Dakujem
Koklo rehabilitacii mozem mat za rok na chrbticu
Ja sedim na stolicke Ergonomis a je to super. Chrbat ma uy neboli
ivka333, delphia má pravdu, keď už raz máš problémy s chrbticou, už sa to bude s tebou vliecť. Rehabilitácia ti pomôže len na nejaký čas. Treba cvičiť, aby svalstvo spevnilo chrbticu. Dnes mi ukázali cviky na chrbticu, tak len to poctivo cvičiť.Ale ak máš problémy nenechaj to tak, a čo sa týka tých výmenných lístkov, ja som išla len tak k lekárke na rehabilitácii, ktorá predpisuje procedúry aj so zdr. kartou, lebo som ju mala doma, vzala ma, ale musím jej dodatočne doniesť ten výmenný lístok, lebo im to ZP nepreplatí. Tak mi povedala.
ivka, fyzioterapia pomoze VZDY!!! iba na cas. zakladom trvalejsieho zlepsenia stavu je kazdodenne cvicenie a posilovanie chrbtoveho svalstva. zostavu cviceni ti poradia bud na rehabke, alebo si najdi na nete.
Na rehab.ťa môže poslať aj obv.lekár ale teraz nemusíš mať výmenný lístok,môžeš ísť len s neurolog.nálezom alebo ortopedickým.
do roka mozes mat poistovnou preplatene 2 rehabilitacie.
eam bola som na neurologii s tym naposledy a na rehabilitacii mi dali len elektroliečbu žiadne cvičenia asi preto to pomohlo len na čas.Takže mam ist k odbornikovy?
Práve rehabilitáciu na chrbticu absolvujem .Ale poslednú som mala pred 3 rokmi.Potrebuješ od svojho lekára doporučenie,ale keďže si už tento rok chodila, mala by si ísť za tým doktorom, ktorý ti predpisoval rehabilitáciu, že sa ti to opäť vrátilo, tak by ti mal opäť čosi predpísať.Asi budeš potrebovať nové doporučenie, keďže pol rok už ubehol.