Skúsenosti s užívaním HAK Chloe

Príspevok v téme: Skúsenosti s užívaním HAK Chloe
Lilyy

Dnes mi gynekológ predpísal novú antikoncepciu Chloe,pred tým som už brala ale inú nejaké tri roky teraz idem na túto,má niektorá z vás skúsenosti s touto HAK? .. vraj má veľmi dobré kozmetické účinky,tak by som len chcela vedieť asi približne aké sú na ňu recenzie,aj keď samozrejeme chápem,že všetko je ojednielé :)

Sandra22

Beriem ju 2 mesiac, v prvom sa mi výrazne zhoršila pleť, ostali mi jazvy ,ktoré sa ťažko prekrývajú. pribrala som, pretože som sa nevedela ovládať ( cca 5kg ).. občas som mala nervné nálady, vytočila ma aj maličkosť, ale aj to sa už snažím kontrolovať a tak isto aj to čo jem. Chudla som 2 roky ako blbá, a kebyže sa mi nezhorší za posledný polrok pleť tak by som HAK ani nejedla, ale mne akné jednoducho vadí a po všetkých krémikoch od kožnej, ktoré mi nepomáhali, toto bola posledná možnosť.

BaaJaa

Janka : Zatila si ju necham , za chvilu to bude mesiac a okrem obcas nafuknuteho brucha nemam ziadne vedlajsie ci ine ucinky . Tuto hak mam aj kvoli akne , cize chcem pockat .

jankaaaaaaaaa

baja: tak si daj predpisat taku hak, ktora nezadrziava vodu.. napr yadine, yaz, yasminelle a ich napodobeniny

angela85

no ja s nou nemam dobre skusenosti, ani jeden poriadny cyklus som s nou nemala, po piatich mesiacoch som ju zmenila, lebo som mala neustale spinenie

BaaJaa

Anaya , viem , ze tri kila niesu az take hrozne . Ale mne by aj tie vadili , pretoze sa snazim schudnut , ale nemozem cvicit ( zdr. problemy ) , cize si davam pozor na stravu a pod . :)
A tie caje vyskusaj , mne pomohol zeleny caj a zihlavovy , tie pijem aj koli precisteniu organizmu , a teraz aj koli tej vode :)

Anaya

BAAJAA --- Tak zase 3 kg nie je veľa, teda aspoň na mne to moc nevidelo, bo ja miery modelky nemám ani zďaleka :-)....ale tiež som mala ten pocit, že som nejaká "plná".
A tie čaje, to je tiež dobrý nápad.

BaaJaa

Anaya , a tie 3 kg kvoli zadrziavaniu vody , boli aj nejako vidiet ? Ja mam hak chloe zatial 2 tyzdne a zatial sa nic take nedialo . Len som sa citila velmi nafuknuta prve dni ale citala som potom o tom zadrziavani vody a vraj pomahaju caje - zeleny , zihlava a pod .
Na stravu si davam pozor , cize sa nemusim bat pribratia z vacsej chuti do jedla ( ktoru som uz riadne pocitila :-) ) , len ta voda ma stve :-)

Anaya

Áno, u mňa sa dostavili aj kozmetické účinky - mala som pokoj od akné...
A ešte sa mi zväčšili prsia asi o jedno číslo :-),... pribrala som na začiatku asi 3 kg, ale to bola vlastne len voda, lebo táto HAK zadržiava vodu v tele. Mne vtedy doktor poradil, aby som moc nesolila a nepila minerálne vody - že tá voda sa mi bude v tele viazať menej.

Monii

ja ju mam ako moju prvu, teraz budem pomaly koncit druhy mesiac, kozmeticke vysledky zatial nie su :) a inak sa citim ako pred tym, myslim a dufam ze u mna je to v pohode :)