** Dá sa do vzťahu "vrátiť" iskra?? ""

Príspevok v téme: ** Dá sa do vzťahu "vrátiť" iskra?? ""
ushko

.. sme spolu 7 rokov, partnera lubim, ale .. je uplne prec cela ta "chemia", ktora medzi nami bola .. da sa to nejako vratit spät? vlastne, prosim, poradte mi niekto, kto to dokazal .. kto mal vztah dlhy, lubil partnera, ale tomu stale nieco chybalo. Pretoze partner ma ma rad, ale citi strasne, ze nieco mu chyba, a uz rozmyslal aj nad rozchodom :(

leusa009

ano da sa, ale chce to odvahu a to od oboch ! nam pomohlo experimentovanie v sexe so superlove vibracnymi hrackami, lavicami pre lespie uhly prieniku a takto pomaly sme si vzdy pomohli ;)

25

STEREOTYP je to co vas zabija.zacinate byt nezaujmavy pre seba.musite to zmenit.zacni sebou.trebars zmen si uces,farbu vlasov, trochu pozmen satnik,kup si nove sexi spodne pradlo.ale nechval sa mu so zmenamy.nechaj ho nech si to vsimne sam.je to nieco ako trochu si zvysit sebavedomie.to by ho malo zmenit takmer urcite.

Prskalka

Skúste robiť viac vecí spolu, pozri si spolu s ním film aj keď ta nebaví. Občas sa treba aj obetovať. Skúste spolu urobiť nejakú hlúposť. Poteš ho občas milou sms. Nie len vážnou ale zároveň aj zábavnou.

Na to existuje liek ale nájsť ho musíš sama, u každého je to iné. Ty sama vieš najlepšie aký tvoj partner je - spomeň si na to minulé, určite tam je niečo, taká maličkosť.

Prskalka

Zo svojim priateľom som vyše troch rokov. Áno, je jasné že sa to po roku chodenia zmenilo. Keď sme spoznali svoje chyby a tak a hlavne keď sme si každý deň prestali vravieť ako sa ľúbime.

Bývame spolu vo vlastnej domácnosti a viem že zrazu človeka začne trápiť kopu iných vecí ako to ako sa starať o vzťah. Preto na to netreba zapomínať. Treba partnerovi občas vyjaviť svoje city, potešiť ho tým že mu navaríš jeho obľúbené jedlo, keď sa vráti domov z práce čakaj pri dverách, daj mu pusu a spýtaj sa ho na to ako bolo v práci. Zaujímaj sa o neho. A hlavne si občas, aspon raz za mesiac spravte deň pre seba...choďte sa pozrieť na nejaké pekné miesta, skúste spolu nové veci. Skúste nejaké hry, neuverila by si koľko takých hier je :-).

Navrhni mu jeden večer masáž, povedz mu ako ti na ňom záleží, buď milá a usmiata, hlavne nie vážna, smejte sa spolu - lebo kým sa spolu viete smiať tak spolu môžete byť. To je tá iskra, keď máte veci na ktorých sa viete zasmiať - tade vedie tá cesta. Ste spolu dlho tak musíš vedieť aký je, čo ho poteší, na čom sa spolu viete zasmiať :-). Aj keď urobí niečo zlé, napríklad neumyje riad alebo nejakú takú maličkosť tak ho netráp, vezmi to radostnou cestou. Dokáž mu že ho ľúbiš aj s jeho chybami. Ukáž mu občas nové spodné prádlo čo si kúpiš. Naplánujte si spoločne nejaké miesta kam sa chcete ísť pozrieť. Smejte sa spolu. Skúste spolu variť :-).

A ešte jedna vec - na lásku treba dvoch a na to aby to fungovalo tak isto. Nevyčítaj mu veci ak to nieje nevyhnutné, nevrav mu že sa zmenil ale zmeň sa ty. Uvidíš či zaberie. Dokáž mu že takú asko si ty už nenájde, že si výnimočná. Daj mu za pravdu, počúvaj ho a hlavne sa spolu smejte.

To je to čo mi raz poradil brat a to čo funguje vo vzťahu - muži nemajú radi nudu a nemajú radi keď im niečo vyčítame. Jasné, skús nejaký nový účes, alebo nové oblečenie ale hlavne mu ukáž že si stále to isté dievča s ktorým sa predtým smial na všetkých tých hlúpostiach :-). Prekvap ho. Ty jediná musíš vedieť čím si ho dostala, je to niekde tam, len to stačí nájsť. Nuda je najvačší zabijak a kým sa spolu máte na čom smiať tak vždy je šanca na záchranu a na obnovenie toho čara :-)

wowo1

2-5 rokov trva chemia, vo vztahu{teda iskra}
potom pride laska ,dokonca sex moze byt lepsi neskor .dobre o tom pise Dr.Plazak v knihe :"Na manzelstvo pirpaveny"

iskraneiskra

Kazdy vztah casom nie je taky ako na zaciatku, trochu ochladne take to prvotne vzrusenie, cele to zovsednie....ale to je podla mna normalne. Dolezite je, dbat o to, aby to neupadlo do nejakej roviny, ze sa obaja nudite vo vztahu a zacnete vymyslat. Skuste vylety, nove polohy, konicky..alebo by mozno bodlo posunut ten vas vztah na inu uroven..rozumej spolocne byvanie, svadba, dieta... ale to dieta iba v pripade, ze chcete spolu ozaj zostat, lebo inak je to to najhorsie riesenie...

Excita

Taku iskru vratis do vztahu jedine zmenou. Zmenou miesta a zauzivanych cinnosti predovsetkym... Ja by som povedala, ze najdlhsie spolu vydrzia ti, ktori ziju aktivnym zivotom, chodia do spolocnosti, zabavit sa, na dovolenky, vylety a pod.... jedine spolocne zazitky umoznia "prezivat" tej iskre, resp. ju na urcity cas prinesu do vztahu opat... az sa mi to zle pise, ale je to bohuzial AJ o peniazoch... predstav si, ze z casu na cas len tak zabookujes luxusny hotel, prezlecies sa do exkluzivneho pradla a napises laske smsku, ze ho cakas na izbe c. XYZ: :) Alebo proste jeden tyzden vobec nevarit a len chodit jedavat do restauracie, pekne sa zakazdym obliect a vychutnat si to, ako keby to bolo prve rande....... Take zazitky prinesu iskru zarucene :-)

Lolek44

Ja som s priatelkou rok aj 2mesiace a uz som mal take obdobbie ze ma to tiez nejak nebavilo a nebola tam iskra ale ono to prejde uvydis staci ist spolu na nejaky pekny vyletik alebo si spravit doma romanticky vecer podla mna je to normalne a iskra sa vrati len sa troska posnaz a nieco pekne prenho vymysli :) sry za gramatiku som dis...:D