Este jedna otazocka...Ked to robite partnerovi ustami, tiez nechce, aby ste mu ho sali, lebo to ho boli? Ma to tak kazdy muz, alebo je to individualne? Bola by som rada, keby sa ozvali aj muzi:-) Dakujem
Oralny sex - boli partnera sanie?
posuvam
možte mi niekto poradit? ake pohyby mam robit s jazykom ked mam partnerov penis v ustach? dakujem..odpovedajte prosim seriozne
Ale nesmies sat ako zo slamky tak nezne sat opatrne a urcite ked bude 2 tyzdena prestavka a budes sat tak boliet nebude a ked dudes sat 2 razi za den tak sanie boliet bude ked je citlivejsii
je dobry napad robit fajku s haslerkou alebo anticolom?prinasa to nejake ozvlastnenie? mate s tym skusenosti?niekde som to citala a chcem vedeit vase nazory:-)
mne to sanie tiez nieje prijemne ale zalezi na tom asi ako saje...
Otázka na pánov......smrdí vám vaše sperma??
a čo dámy...hmm
sanie je super bez toho by to nemalo ani bit. a ked ho to boly tak to moze byt sposobene tim ze uz sexujete velmi casto nech si da prestavku aspon 10 dny ani masturbovat a potom ked budes sat tak ho to bude velmi velmi vzrusovat
Tak môjho priateľa to trošku bolí, ale len tak jemne ževraj ale zároveň ho to neskutočne vzrušuje ;)
Ahoj, praveze ked saje, vytvori podtlak a tak lahsie dojde k vystreku sperma. Vlastna skusenost, mojej to tak kazem aby sala :D