Uz 2krat sa nam to stalo, je to tym, ze sme divoki alebo...? Podla mna sa milujeme normalne, nikdy som taky problem este nemala, napadlo ma aj, ci nemam privelmi silny stisk(?) alebo ci partnera dostatocne vzrusujem(je mozne, ze ho to nebavi az tak a zmensi sa mu pocas styku?) Poradte prosim
Kondom zostava vo mne, kde robime chybu?
alebo mi teraz ešte napadlo, že môžete robiť chybu pri navliekaní, že ho nestiahnete čo najviac ku koreňu ako sa len dá. Že ho proste počas sexu zroluješ naspäť. Pretože aj keby mu bol veľký, tak je tam skôr riziko pretrhnutia ako zvlečenia. Teda tak si myslím.
určite by som nepovedala, že je to tým že by ho to nebavilo, lebo v tom prípade by ochabol uplne a sex by bol na konci. Samozrejme Penis trošička pracuje napr. tesne pred vyvrcholením je "najväčší" ale to sú tak strašne malinké rozdiely že to s tým kondómom určite nemá spojitosť
skus to bez kondomu analne a bude to
Hmm no pravda je, ze priatel nie je az tak velmi obdareny, ale neskumala som, co pouziva, povedat mu nech si kupi mensie kondomy sa snad ani neda jemne, to by kazdeho muza zlozilo:) Ale stava sa nam to este pred jeho orgazmom, takze hmm snad to nie je tym, ze ho to nebavi:(
zostane v tebe počas styku alebo až keď sa urobí? Lebo v tom druhom prípade je to tým, že po erekcií sa penis veľmi rýchlo scvrkne. Musí ho vytiahnuť hneď ako sa urobí. Okrem toho je to aj na príbalovom letáku od kondómov napísané. Ak tam zostane počas styku pri zmene polohy alebo tak ešte pred tým keď sa urobí môže to byť tým, že mu dobre nesedí. Určite to nebude tým stiskom. Kondóm by mal proste počas sexu držať.
skusit kupit mensi kondom? su rozne priemery roznych znaciek :-)