chcem len vediet ...ked som bola na vysetreni u zenskej a pozrela mi ja maternicu a povedala ze ju mam v poriadku tak by som nemala byt tehotna ze?ja viem je to trapna otazka ale ved clovek sa ma pytat ked nieco nevie ...
vysetrenie
zalezi od tyzdna tehotnosti.a hlavne od sikovnosti gynekologa.ale v stvrty tyzden uz by mal zistit tehotnost.
tak mozem byt tehotna ci nie ked ma pozerala zo spodu aj mi kukala maternicu a povedala ze je vsetko ok ...prosim
nikdo?
?
moja priatelka bola na ultrazvuku kvoli silnej menstruacii.....zistili by ze je tehotna???keby bola tak asi v 4 tyzdni(keby bola nahodou)
No ale ak si tehotná len na začiatku,čo ja viem týžden,tak to nezistí.Ale ak ti robila ultrazvuk,po bruchu,tam by mohla už niečo zbadat.
no ona mi to skumala takym pristrojom a davala to az do vnutra...a hmatala mi aj brucho a povedala ze je vsetko v poriadku ona by mi to povedal nie keby som bola ...
ona myslela abnormality urcite .neviem ake vysetrenia ti robili , ci len pohmatom.ja som bola raz u dr, pre vytok, vysetrila ma pred vyterom a potom sa ma opytala ci mozem vylucit tehotenstvo.tak mi to prislo divne, ze teda bud sa jej nieco nezdalo, alebo neviem:-).ak by si bola vo velmi vcasnom stadiu, myslim si,ze by to pohmatom nezbadala.ale zasa su tam ine priznaky, vazksot hlienu, farba sliznice..