Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Antikoncepcia - kedy s nou zacat

Príspevok v téme: Antikoncepcia - kedy s nou zacat
pettullka17

chcela by som sa spytat, beriem antikoncepciu a chcela by som predlzit 7 dnovu prestavku, tym ze vezmem norethisteron a menstruaciu by som dostala o par dni pozdejsie, ale neviem teraz kedy mam znova zacat brat antikoncepciu az ked mi skonci menstruacia alebo zacne, lebo vlastne tym narusim cyklus, ak viete poradte?

odpovedam

pettulka,

tak ked si pila a zvracala, preco si nasledne neuzila novu tabletku z antikoncepcie? A vobec, aky to ma suvis s norethisteronom. ked ho uzijes, antikoncepcia akoze bude mat ucinok?

Nikdy nemiesaj umele hormony dokopy. Prestuduj si pribalovy letak, lebo ocividne si mu velku sancu nedala. Ak nechces mat krvacanie, tak rob, ako ti tu baby radia. Neurob pauzu, ale v kuse ber dalsie balenie antikoncepcie. Nemusis ho vybrat cele, zober len tolko tabletiek, kolko dni chces krvacanie oddialit. A potom si sprav 7-dnovu pauzu.

pettullka17

no lenze problem je aj v tom ze som parkrat aj pila a zvracala som, tak neviem ci vobec ma antika nejaky ucinok

Heatherka

ked si dobrala 21 dnove balenie. pokracuj hned na dalsi den v dalsom baleni. neurobis ziadnu pauzu a menzes ti tento mesiac vobec nepride. pride ti az po dobrati toho druheho balenia.

dievca, kolko mas rokov??? skus si prestudovat poriadne letacik, ja ti chcem len dobre.takouto neiformovanostou mozes dopadnut velmi zle.

pri HAK sa ziadne ine hormony brat nesmu a uz vobec nie take, na oddialenie.

jankaaaaaaaaa

ziadny noreth. neber!!!! ved antika je aj nato aby si si mohla posuvat menzes. precitaj si pribalovy letak ako to mas spravit