takže...mám priateľa už vyše roka a pol a pred pár dnami sme sa niečo bavili o sexe a tak ,a on sa mi "priznal ".že ho dokazu vzrusit pekne zeny na ulici hocikedy ....a pritom viem,že by nedokázal podviezť ,ani nič ..nie je taký typ chlapca ...je úžasny partner ...ale jednoducho toto ma dostatočne odrovnalo...akože ..vraví,že ja ho priťahujem a vzrušujem maximálne,ale ..toto ma "zabilo " ,je to úplne prirodzene,že chlapi,mnáte dievča ,ktoré nbadovšetko milujete a vzrušíte sa pri cudzej žene ?na ulici ?ktorú ani nepoznáte ?stačí ,že má pekné telo a tvár ??
je to úplne normálne ?
môj otec hovorí, že chlap ktorý sa nevzruší pri pohľade na inú babu nie je zdraví. Veľa chlapov o tom nehovorí pred svojimi partnerkami a myslím si že tomu tvojmu to len náhodou vykĺzlo,takže si nič z toho nerob a buď rada že tvoj chlap je zdraví. Veď si to aj napísala že ti povedal že to sú len hormóny. Nič viac v tom nehľadaj. Tak to proste je.
tazko hodnotit z jednej strany, ale dost pises len ja, ja, ja ako sa mam citit, ja by som toto, ja by som tamto. On sa ma ako citit, uz asi nevie co by mal spravit aby si si ho vsimla, tak chcel mozno aby si trosku ziarlila na ine baby. Nechapem naco cakas, myslim ze si zacina uvedomovat vztah, ze do neho nevkladas co by v nom malo byt po takej dobe, ovsem ak nemas zdravotne problemy, ale zas tie mat rok a pol, hmm, to by mali byt uz vyriesene.
atm ...aby nebol s jednou partnerkou ?prepáč,ale podľa mna je to hlúpe vyjadrenie,nič v zlom..monogamia je prirodzená v našich končinách ...a aj v celej strednej európe myslím,len niektorí muži proste nevedia "čo to je " ,ale tým nemyslím nič na teba ,alebo tak ,len všeobence ..hnusí sa mi také niečo,ked niečo povie,že chlap,za to že je chlap,musí mať XY báb,a preto je pravý chlap !:( to je taká lúposť podľa mna ...a neviem,či je to úplne normálne,
ale podľa mna by mužov nemala vzrušovať iná žena na ulici ako tá jeho priateľlka,ved preboha ...to už kde sme...ja by som sa maximálne hrozne a trápne cítila,kebyže ma vzrušuju iný chlap okoloidúci,kebyže mám vzťah ..vlastne aj keby som nemala vzťah ...
Dobra Rada
tak možno chcel podpichnut,ja neviem,ale vie dobre,aky mam nazor na sex,cize zbytocne ma podpichol,ak chcel ,ale zaroven ejdnym dychom dodal,ze .." je nieco ine,ked ho len vzrusi a ine je ,keby mal s tou durho uaj nejake sexualne predstavy,vraj tie nema " ...aspon tak to povedal ..ale mna to zarazilo proste a pytam sa samej seba,ze "preboha,je to normalne ?"
ved on ma nechce podviest,podla mna ani by ma nikdy nebol schopny podviest,ma na to fakticky negativny nazor,nenavidi neveru,ale zase toto je dostatocne alarmujuce podla mna,a neviem ci je to vcelku normalne a dobre,ked ho vzrusuju ine zeny,potom ja sa ako "mozem citit "
ved on je mnou posadnuty,ale neviem,ci v tejto fyzickej oblasti zrovna,ale pritom tvrdi,ze ho maximalne pritahujem i vzrusujem a ze nikdy nemal problem sa pri mne vzrusit a istotne ma so mnou nejake tie sexualne predstavy,ako aj ja,ved bez toho to nejde asi vztah,to je normalne ,ale ...on tvrdi,ze to co ma,ze ho vzrusi kazda pekna zena,ze to je jeho hormony,ze on to neovlada,ze aj ked nechce,tak sa to deje ...
Aha, uz rozumiem trosku lepsie, aj ked tazko z toho mozno vytiahnut jednoznacny zaver. Mozno ta tou poznamkou chcel len podpichnut. Alebo ak ho aj vzrusuje (co je silne slovo predsa len, moj muz by si to nikdy nedovolil povedat), nemusi to znamenat, ze by ta podviedol alebo chcel podviest, keby mal istotu, ze sa mu na to nepride. Myslim, tak vseobecne, ze absencia sexu by prave mala provokovat jeho tuzbu po tebe na maximum, inspirovany neobmedzenymi predstavami, kedze este nevie, "ake to je", cize mal by byt tebou "posadnuty" a nemal by mu zostavat v mysli priestor na hriesne myslienky mimo vztahu. To je len taka moja dedukcia na zaklade psychologie.
Su muzi, co su verni a su aj taki, ktori nezhresia ani v myslienkach. Je na tebe, ci si ochotna mu to tolerovat. A hlavne, treba sa uistit, ci svoju vypoved myslel vazne..
Vela stastia!
este som zabudol dodat, ze to, ze kazdeho chlapa pomerne bez problemov vzrusi aj ina zena, nez ta "jeho", este vobec neznamena, ze miluje zrazu inu nez tu "svoju", alebo ze v pritomnosti tej "inej" zeny sa nedokaze ovladat...
je to uplne normalne... proste chlap bol povodne stvoreny na to aby nebol len s jednou partnerkou...
no takto ..ja s nim chodim sice dlho ,ale sme sex nemali,lebo ja nechcem ...proste mam iste zasady a tak ,to je na dlho,aj pre ine veci ...a on by uz moizno aj chcel sex,lebo mi to naznacil parkrat ,ale vzdy proste sa prisposobi mne ..a toto mi minule povedal...ze ked vidi nejaku peknu zenu,tak vraj jeho to vzrusi ...a ja som uplne ostala ako vyvalena ..to znamena,ze je velmi nadrzany,alebo co to svedci o nom ???
mozno by aj javil nejaky zaujem,aj sa normalne bozkavame ,aj vsetko,necking,petting a tak,to fdunguje,vzdy je maximalne vzruseny,ale proste nikdy medzi nami k sexu nedoslo,ani pokusy ..a on ani ja ,sme este nemali sex ...tak neviem ...poradte ludia,prosim vas :)som velmi zvedava,ci je celkom normalny ..ci to ma kazdy chlap,alebo ako to vlastne je ...
nejde mi do hlavy ,ze ked miluje mna ,,ako to dokaze ?????
Hmm, zavisi to aj od urovne jeho libida. Ak je proste 'nadrzanejsi', tak sa to povedzme da pochopit a tolerovat. Ak avsak o vas nejavi nejaky nadmerny zaujem, co sa tyka sexualnej stranky (castost, intenzita), potom je to zvlastne.