je to úplne normálne ?

Príspevok v téme: je to úplne normálne ?
natusa42

takže...mám priateľa už vyše roka a pol a pred pár dnami sme sa niečo bavili o sexe a tak ,a on sa mi "priznal ".že ho dokazu vzrusit pekne zeny na ulici hocikedy ....a pritom viem,že by nedokázal podviezť ,ani nič ..nie je taký typ chlapca ...je úžasny partner ...ale jednoducho toto ma dostatočne odrovnalo...akože ..vraví,že ja ho priťahujem a vzrušujem maximálne,ale ..toto ma "zabilo " ,je to úplne prirodzene,že chlapi,mnáte dievča ,ktoré nbadovšetko milujete a vzrušíte sa pri cudzej žene ?na ulici ?ktorú ani nepoznáte ?stačí ,že má pekné telo a tvár ??

DobraRada

AdamKrt, vyborne ! Kopirujes moje nazory, aj kniha by sa dala o tom napisat, ze toto nekonecne vyckavanie nie je na nic dobre, nic nezabezpecuje, neslubuje lepsi zivot. Tolko argumentov.. Lenze katolikom to nikdy vysvelis!

Avsak my nepozname Natusin dovod

AdamKrt

Ak ide o to, ze ziadny sex pred svadbou, to je sice pekne, ale:

- ak je niekto vytrvaly a ma zaujem, moze sa pretvarovat dlhu dobu,
- ak nie ste svoji, nikdy nevies, ako sa to zmeni po svadbe,
- ako budes spekulovat, tak budes spekulovat, NIKDY nezistis, az ked si to nevyskusas, ako sa Vam bude zit, aky bude. Niekto sa zmeni po 5, 10, ci 20 rokoch....
- ak nechces sex, mas mali libido a on bude nadrzany, bude to zle,
- ak budete mat sex a dopadne to ako katastrofa, tiez to bude zle.

Ale nic z toho nebudes vediet, pokial ten vztah neposunies dalej. Je to, ako keby si sa divala na kolac, basnila o jeho chuti a nakoniec, ked ho okusis, zistis, ze je to ine, nez si myslela. Mozno lepsie, mozno este horsie. Ale divanim sa na kolac, ktory schne kazdym dnom, toho vela o nom nezistis.... :)

Poviem to tak, ze co sa ma stat, sa stane, nech si to chces naplanovat akokolvek.

AdamKrt

natusa42 - mas priatela vyse roka a pol. Nejdete sa brat, nechces s nim spat a stale vahas. Tak naco si s nim ???

Mas nejaky problem a bojis sa, ze ked sa to dozvie, da Ti kosom ? Napr. pohlavna choroba, sexualny problem, zdravotny, atd...?

natusa42

proste ,tu nechcem riesit to ,preco som s nim zatial nic nemala,mam svoje dovody a bodka :) ale zaujimalo ma len tolko,ze ci je to normalne ,dakujem vam za odpovede,cize je to normalne :)fajn ,beriem ..aj ked nie som si celkom tym ista ..ja zijem asi v inom storoci :)alebo co ..no nic ..skoda reci :)
noi tak hovorit mi to prirodzene nemal,ale tak s tym uz nic nespravim,on je taky otvoreny niekedy,alebo mozno chce,aby som ziarlila nanho :( ja uz fakticky neviem,asi by velmi chce milovat sa so mnou ...no ale nie vzdy clovek moze mat to ,co chce :):)

janekMY33

A co je na tom nenormalne???Ved muzi su lovci a dokazu svoje semne rozdavat na vsetky strani zato zeny siesu take tie su na vychovu deti

atm

"monogamia je prirodzená v našich končinách ...a aj v celej strednej európe myslím,len niektorí muži proste nevedia "čo to je " ,ale tým nemyslím nič na teba ,alebo tak ,len všeobence ..hnusí sa mi také niečo,ked niečo povie,že chlap,za to že je chlap,musí mať XY báb"

1) monogamia je bezna v celej nasej civilizacii a vseobecne kazdy to uplne vratane mna respektuje:). z hladiska prirody to ale nie je vobec bezne, pretoze muz bol stvoreny k tomu, aby sa snazil o co najviac partneriek, ci sa ti to paci, alebo nie. proste to tak je.

2) vobec nie je pravda, ze chlap chce mat vzdy XY bab. kazdy sa ti tu snazi vysvetlit, ze je uplne normalne ak zdraveho chlapa vzrusi pohlad aj na uplne cudziu zenu. lenze to vobec neznamena, ze sa pri tom nedokaze ovladat, alebo ze ti hned kvoli tomu bude neverny, alebo ze ta len tak zrazu prestane milovat.

3) svojej priatelke ako vacsina inych by som samozrejme radsej zaklamal keby sa ma pytala na nieco podobne. tvoj chalan bol len (naivne) uprimny (myslel si ze to pochopis - evidentne je neskuseny:))

sweater

aha az teraz som si precital ze ste nemali spolu sex a vlastne ani jeden z vas este nikdy a ty sa skutocne pytas ci je nadrzany, ci by to chcel? to je vtip? lebo ak to myslis vazne...