mam 27, som stihla a pravidelne sportujem, napriek tomu pozorujem na sebe zacinajucu celilitidu. chcela by som vediet, co by bolo pre mna najvhodnejsie, kedze mam pocit,ze vsetky procedury na zmiernenie celulitidy su zaroven aj na chudnutie,kt. nepotrebujem.
zacinajuca celulitida u stihlej
treba jest vela surovej zeleniny
mierna celulitida je uplne normalna, netreba riesit.
Este som zabudla, ze zacinajucu celulitidu moze aspon trosku zmiernit pravidelna striedava masaz - studena a tepla voda... zlepsis tym prekrvenie v tej oblasti.
Pit vela vody a nesladenych cajov, nefajcit, nepit, no najma nesolit jedla aby sa zbytocne nezadrziavala voda v tele, nejest vela mastneho a sladkeho... ak sportujes, tak super. Nic ine okrem sportu a vhodnej stravy naozaj nefunguje.. ziadne kremy a podobne bludy :-)
Osobne si myslim, ze sme uz totalne zblbnute mediami a korporaciami, ktore chcu zarobit na niecom, co ani nie je problem. Celulitida je normalna. Vsak ju ma nejakych 90 percent populacie.
Je to dosledok zenskych pohlavnych hormonov a struktury tkaniva.
podla mna je celulitida zo sedenia na zadku. tak sed co najmenej.
len treba s nou zacat nieco robit na zaciatku,este v pociatocnom stadiu, preto som zalozila tuto temu,ze co s nou?
celulitida tu bola vzdy, akurat ze si ju nikto predtym nevsimol :))
myslim, ze celulitidu ma uz dnes asi kazdy... roky som zila v tom, ze ju maju mat len zeny, ale maju ju aj niektori chlapi. Napr moj ocino miernu na nohach, moj bratranec ju ma na bruchu, aj ked nie je tucny a videla som ju uz na vela chlapoch, ked som bola v lete pri vode... Cize neplati ten vtip. ze preco nemaju muzi celulitidu, lebo je to skarede:D
na zmiernenie mne pomohli kremy od garnieru a rucna kazdodenna masaz noh
zmierte sa s tym ze uz nemate 17rocne telo s pruznou pokozkou :)