Dobrý večer, tento rok končím bc.stupeň štúdia SP na Trnavskej univerzite a rozmýšľam o pokračovaní v mgr.štúdiu inde. Chcem sa spýtať na vaše skúsenosti, info, plusy a mínusy štúdia SP na ostatných VŠ v SR, príp. ČR. Ďakujem za každú užitočnú radu.
štúdium soc.práce
tpch, mňa nezaujíma v čom chceš alebo nechceš mať úspech. Opakujem, buď taká láskavá a vyjadruj sa tu slušne - bez hlúpych urážok, vystupuj ako človek hodný diskusie, v opačnom prípade sa nemáme o čom baviť.
Zdravím Vás, Tpch
Keď sa dokážete rozčúliť nad preklepom a čiarkou tak máte asi ďaleko od humanitných odborov.Čo tak pustiť si niečo ukludňujúce na youtube?
Pracovať s ľuďmi Vám vôbec neodporúčam.
Aha, takze veve ma pocit, ze chcem mat uspech v oblasti slovnej tvorby?
moja, a na TOTO si akym myslienkovym pochodom prisla?
Laurina, ďakujem za radu. Aj na západe sú vypuklé rómske problémy, i keď je tu menej Rómov. Na ilustráciu uvediem napr. medializovanú rodinu v Malackách alebo v lete prípad napadnutia dôchodcu v obci Madunice. Hoci ani jedno z toho nie je osada, v ktorej som vypomáhala.
asi myslela zaujimave slovne vyrazy a spojenia
"super kombinacie" slov? Mozno mam dlhe vedenie, ale netusim, o com teraz pises..? Poprosim blizsie objasnenie.
:-DD
stavim sa ze pre studentov vyberaju na exkurzie tie najukazkovejsie a najupratanejsie osady :)aby im polka hned neprchla
vilove stvrte :-D, to sadlo
tak osady na vychode to je ine kafe